Foto: press_2013//histor-the-color-collection-kalkmatte-muurverf.jpg

Kalkmatte muurverf: Histor The Color Collection

Histor introduceert een nieuw exclusief stijlconcept: Histor The Color Collection kalkmatte muurverf.

Histor introduceert een nieuw exclusief stijlconcept: Histor The Color Collection kalkmatte muurverf.

In een drukke tijd, waar de behoefte aan rust voor velen belangrijk is, brengt Histor een nieuw stijlconcept. Speciaal voor meer kalmte en geborgenheid in het interieur lanceert Histor The Color Collection. Deze kwalitatieve kalkmatte muurverf is speciaal ontwikkeld vanuit de trendinvloed van vergrijsde en aan aarde gerelateerde tinten. The Color Collection is vanaf nu verkrijgbaar in een selectie van twintig natuurlijke trendkleuren.

Tijd voor jezelf

Jaarlijks komen kleur- en materiaalexperts vanuit de hele wereld samen op de Histor trendbijeenkomst om trends op het gebied van architectuur, interieur en producten te analyseren en vertalen naar inspirerende kleurenpaletten. Ook Brechje Vissers, Histor kleurenexpert is jaarlijks aanwezig bij dit evenement. Dit jaar liet zij zich weer inspireren door de laatste trends en vertaalde dit door naar de kleuren van The Color Collection.

'The Color Collection is gebaseerd op de natuurlijke kracht van kleur en speelt in op de behoefte naar 'down time'; tijd voor onszelf om na te denken en tot rust te komen. Doordat wij continue worden blootgesteld aan een flow van informatie en indrukken, richten we onze huizen het liefst op een rustige manier in. Dit kan door middel van comfortabele meubels, authentieke warme materialen en natuurlijk daglicht. Zacht vergrijsde tinten als 'Gravel Grey' en 'Inflatable Blue' uit The Color Collection combineren en versterken perfect het rustgevende gevoel', aldus Brechje Vissers.

Kleurlijnen

The Color Collection is ingedeeld in vier overzichtelijke kleurfamilies. Elke kleurfamilie bevat vijf subtiele en verfijnde kalkmatte tinten die goed met elkaar te combineren zijn. De twintig natuurlijke trendkleuren bestaan uit diepe grijze en donkere kleuren voor een trendy en hedendaags contrast én subtiele en verfijnde lichte kleuren voor een geraffineerde kleurcombinatie.

Duurzame kwaliteit

Het nieuwe muurverfconcept van Histor is van hoogwaardige duurzame kwaliteit. Het aanbrengen van de verf gaat soepel en licht en zorgt daarnaast voor een perfecte dekking. De matte kalkachtige textuur geeft bovendien een natuurlijke uitstraling aan je interieur. Met deze introductie biedt Histor weer een kwalitatieve muurverf waarmee je snel en moeiteloos een prachtig resultaat behaald.

Verkrijgbaarheid

Vanaf nu is The Color Collection in Nederland te koop bij bijna alle GAMMA, Praxis en Formido bouwmarkten voor een consumentenadviesprijs vanaf €38,95 (voor 2,5 literverpakking).

Kijk op www.histor.nl voor meer informatie en inspiratie.

Publicatiedatum: 5 augustus 2013
 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties