Foto: 2015/superfresco-easy-behang-graham-brown.jpg

Behangcollectie Graham & Brown: Black & White

Onlangs introduceerde het behangmerk Superfresco Easy van Graham & Brown een behangcollectie met het thema dat nooit uit de mode raakt: Black & White.

Ook nu passen zwart/wit items perfect bij de huidige (woon)modetrends. Met het praktische behang uit de Superfresco Easy collectie van Graham & Brown wordt in een handomdraai een metamorfose met groots effect bereikt. Eenvoudig in drie stappen mooi behang op iedere wand.

Me & Mr Black

Graham & Brown geeft een hippe twist aan deze trend en introduceert 5 dessins:

Ruit zwart/wit (33-256)

Is het een tegel of is het behang? Als je dichtbij komt zie je de fraaie penachtige tekening van deze zwarte ruit op de witte achtergrond. Heel verfijnd en subtiel.

Pluisje (33-158)

Fragiel en stoer tegelijk. De zwarte pluisjes zweven op de witte achtergrond en sluiten perfect aan bij de trend naar afbeeldingen uit de natuur. Heel mooi te combineren met stoere natuurlijke materialen en met de andere behangen uit deze collectie.

Mini vintage streep zwart/wit (33-267/33-268)

Deze print combineert oude vintage behangpatronen met mooie strakke lijnen van nu. Uitgevoerd in zwart/wit ontstaat een heel hip behang dat in veel ruimtes kan worden gebruikt. Home-office, slaapkamer, entree, enz. Verkrijgbaar in twee varianten.

Linnen streep zwart/wit (33-184)

Deze klassieker behoeft geen toelichting. De brede zwart/wit streep geeft extra cachet aan ieder interieur, modern of klassiek speelt geen rol.

Algemeen

Afmeting: 10 m x 52 cm per rol.
Prijs: € 24,--.
Kwaliteit: stevig vliesbehang.

Te koop bij Gamma, Karwei of Hornbach en via de website van Graham & Brown: www.grahambrown.com

Publicatiedatum: 1 november 2015

Reacties