Behang Graham & Brown

Behang is de ideale partner in crime om snel een metamorfose te realiseren in je interieur. Geïnspireerd door fashion, media of anderszins.

Het maakt niet uit met deze drie geselecteerde behangen van Graham & Brown staat niets meer in de weg.

Pure

De trendwatchers onder ons weten al lang dat marmereffecten helemaal in zijn dit seizoen, maar op de muur kwamen ze, tot nu toe, niet helemaal tot hun recht. Dit prachtige behang, gekozen als behang van het jaar van Graham & Brown, past de nieuwste modetrend toe voor een leefbaar interieur. De trendy combinatie van antraciet en rosé goud is een stijlvol schot in de roos. Het geeft de muur een vleugje drama en tegelijkertijd weerkaatsen de metallic elementen van het ontwerp licht terug de kamer in; hierdoor lijkt een kleine kamer groter. De glanzende, sensueel wervelende vormen zorgen voor de rest. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur met lijm ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Binnen enkele minuten een gloednieuw decor. Prijs: € 40,-.

Tropical Beige

De tropische fashion trend is moeilijk te negeren geweest. Graham & Brown heeft deze trend omgezet in een behang. Recente trends in bloemen zijn verhuisd naar een meer eenvoudige blad ontwerp. De krijtachtige beige achtergrond gemengd met de warme metallic tinten van het bladgoud voor een gevoel van echte glamour. Prijs: € 40,-.

Honolulu palmgroen

Dit ultrahippe palmbehang past helemaal in de huidige tropische modetrend. Het is een prachtig en zeer veelzijdig design en het echte drama ontstaat door de donkere kleuren of meer subtiele effecten met de neutrale kleuren. De glitterachtergrond en metallic versieringen op de bladeren maken dit design speciaal. Dit behang dat een statement maakt met palmgroen, wit en metallic ziet er fabulous uit op alle vier de muren. Het vliesbehang heeft de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie, de muur wordt met lijm ingesmeerd in plaats van het behang waardoor het behang veel makkelijker op te hangen en te verwijderen is. Je bent dus minder tijd kwijt met decoreren. Prijs: € 30,-.

Meer informatie: www.grahambrown.com.

reacties
anderen bekeken ook

Luxe behang

Carte Colori Kalkverf

Vijf tips voor het schilderen van je woonkamer

Guido van Loon

Betonlook of Tadelakt look voor o.a. keuken, badkamer

Het allermooiste behang: hier vind je tips, trends en lekker veel...

Sandra van Koningshoven

Zo zorg jij voor een retro interieur

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie