Partner

Mia Colore BV

Mogen wij u inspireren? Ge�nspireerd op de mediterrane sfeer van Dolce Italia kunt u nu genieten van de volle, warme en sublieme kleuren van Mia Colore. Alle verfsoorten van Mia Colore worden gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten. De grondstoffen die we gebruiken kiezen we zeer selectief met duurzaamheid als leidraad. Zo is de kalkverf zelfs 100% mineraal, helemaal ecologisch. Geniet van de kleuren en sferen van Mia Colore in oa: - Kalkverf - Krijtverf - Lakken - Vloerverf .

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht miacolore.nl

Een fluweelzachte en mat poederige krijtverf in schitterende kleuren.

krijtverf meubels

Krijtverf kleuren

Kleurenpallet Mia ColoreDe kleuren worden gemaakt met de mooiste pigmenten die we van heinde en verre halen. Geen consessies aan kwaliteit, maar wel ook voor het milieu. We gebruiken daarom ook alleen 100% natuurlijke pigmenten. Deze geven de mooiste kleuren en uitstraling.

 

We doseren extra veel pigment per kleur, hierdoor wordt de kleur vol en intens in uitstraling en geeft uw ruimte een exclusieve uitstraling. Door uw kleurkeuze kan dit van exclusief chique, stoer en sober, design, landelijk en nog veel meer.

 

Er zijn voor u 49 kleuren gemaakt met ieder een schitterende uitstraling. Een preview van de kleuren vindt u op www.miacolore.nl/kleuren.php

Natuurlijk zijn de kleuren digitaal niet te vergelijken met de kleuren in het echt. Er is dan ook een handgeschilderde kleurenfolder voor u beschikbaar. Tijdelijk ter introductie van Mia Colore op wonen.nl kunt u deze kleurenfolder GRATIS toegezonden krijgen. Wat moet u daarvoor doen?

 • Stuur ons een email met uw aanvraag voor de gratis handgeschilderde kleurenkaart, noteer wel uw complete adresgegevens
 • Bezoek onze facebookpagina en waardeer ons met een 'vind ik leuk'

Als uw emailmail binnen is en uw waardering op Facebook, zorg voor gelijke afzenders op facebook en in uw email, dan sturen wij u gratis de kleurenfolder toe.

link naar facebook: http://www.facebook.com/pages/mia-colore/232782793433362

Krtijtverf toepassingen

Krijtverf is een verfsoort die een mooie matte, poederige fluweelachtige uitstraling heeft. Erg mooi.

De krijtverf van Mia Colore heeft door het gebruik van 100% natuurlijke pigmenten en de zeer hoge dosering van pigmenten, een gigantisch goede dekkracht.

De verf kan zonder primer toegepast worden op muren en meubels.

 

 

De krijtverf is:

 • afwasbaar
 • goed overschilderbaar
 • aan te brengen zonder primer, ook op latex
 • vol van kleur
 • zeer goed dekkend
 • hoog rendement tussen de 10 - 12 m2 per Liter per laag

De krijtverf kan toegepast worden op nagenoeg alle soorten van ondergronden en oppervlaktes.

Lees verder op de pagina aanbrengen.

 

Verpakkingen zijn er:

 • testers 100 ml
 • 1 Liter
 • 2,5 Liter

 

 

Meer lezen over
'Krijtverf'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.