Just Breathe: Wallpaper of the Year Graham & Brown

Elk najaar kondigt Graham & Brown, de toonaangevende Britse behang- en verfspecialist, zijn ‘Wallpaper of the Year’ en ‘Colour of the Year’ aan.

29 Oktober 2021

Met een blik op de toekomst en meer dan vijfenzeventig jaar expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, heeft de interne ontwerpstudio ervoor gekozen om rust en verjonging in huis te brengen. De kleur van het jaar BREATHE weerspiegelt aandacht voor de natuur, zelfzorg, reflectie en de optimistische kijk op de toekomst.

Breathe is een rustgevende middenblauwe tint en is perfect voor het creëren van rustige en vredige ruimtes. Dat is precies wat nodig is voor het komende jaar. Donker genoeg om kleur en diepte toe te voegen, maar licht genoeg om verfrissend te blijven, deze rustige tint kan bijna overal in huis worden gebruikt. Combineer met helderwit en koel grijs voor een luchtig gevoel of probeer samen te werken met diepere blauwtinten om een ??spannende ruimte te creëren. Zoals alle Graham & Brown verf is Breathe op waterbasis, geurloos en VOC-arm, wat resulteert in minder dampen en een milieuvriendelijker product. De verfblikken zijn volledig recyclebaar en er zijn geen dierproeven betrokken bij de producten van Graham & Brown.

The clock is ticking…

Alle inkt gebruikt voor behang en verf is op waterbasis. Graham & Brown heeft zijn ecologische voetafdruk al drastisch verminderd en blijft elke dag hard werken om afval te verminderen en de duurzaamheid ervan te verbeteren. Een exemplaar van het meest recente duurzaamheidsrapport is te downloaden in de bijlage.

Meer informatie: www.grahambrown.com 

Reacties