Je woonkamer opvrolijken doe je zo!

Niets is zo lekker als na een lange werkdag even tot rust komen op je bank of stoel in de woonkamer.

Guido van Loon 21 Maart 2021

De woonkamer is de ruimte waarin je terecht kunt voor ontspanning. Om tot rust te kunnen komen in je woonkamer dien je tevreden te zijn met de manier waarop de woonkamer eruit ziet. Het gevoel dat je bij je woonkamer krijgt kun je gelukkig gemakkelijk veranderen. Met enkele (kleine) aanpassingen kun je gemakkelijk de uitstraling van de woonkamer veranderen. In deze blog geven we je enkele tips om je woonkamer op te vrolijken.

Verven

Het verven van een of enkele muren geeft de gehele woonkamer een andere uitstraling. Dit komt omdat je door de muren te verven de basis van de woonkamer verandert. Het verven van een of meerdere muren in de woning hoeft niet veel tijd te kosten, maar vergt wel enige voorbereiding. De woonkamer dient in zijn geheel leeggehaald te worden alvorens de muren geschilderd kunnen worden. Zo voorkom je potentiële verfvlekken op je interieur. Het zou natuurlijk zonde zijn als de woonkamer een opfrisbeurt krijgt maar het interieur hierbij beschadigd raakt! Let er hierbij wel op dat de kleuren passen bij de kleuren van de rest van het interieur. Zo krijgt de woning een gehele en kloppende uitstraling.

Toevoegingen aan het interieur

Door interieur aan de woonkamer toe te voegen krijgt de woonkamer een vollere uitstraling. Je kunt er voor kiezen om grote dingen toe te voegen, zoals een extra zitplek of nieuwe hanglampen, maar ook kleine veranderingen kunnen al een heel leuk effect hebben. Denk hierbij aan het plaatsen van een aantal foto’s in fotolijsten in de woonkamer. De fotolijsten zijn niet alleen een leuke toevoeging op het interieur maar roepen vaak ook warme herinneringen op. Het leuke van de fotolijsten is dat je deze in alle kleuren en maten kunt bestellen. Hierdoor kun je ook de impact van de fotolijsten op de rest van het interieur bepalen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een hele grote fotolijst van Yourdecoration, dan zal de foto die hierin geplaatst wordt meer naar voren komen dan een foto in een kleine lijst.

 

Reacties