Foto: Zirpybox_relxound

The sound of nature

Deze soundboxen van Relaxound brengen een staat van ontspanning en welzijn en toveren een glimlach op je gezicht.

26 November 2023

Stress, lawaai en hectiek zijn constante factoren in ons dagelijks leven. Een beetje ontspanning is daarom voor iedereen welkom. Deze soundboxen van Relaxound brengen een staat van ontspanning en welzijn en toveren een glimlach op je gezicht. 

De Zirpybox van Relaxound brengt de zon in het dagelijks leven. Innovatief is het duo-soundsysteem: als set van 2 soundboxen zorgt het voor een natuurlijk surround-geluid als een zomerweide. In de ene box tjilpt een krekel, in de andere box een sprinkhaan. Het geluid wordt geactiveerd door een bewegingsdetector en speelt gedurende 3 of 30 minuten, daarna vervaagt het geluid vanzelf.

Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten. Voor een kortere ontspanning is er de Birdybox, waar eveneens een prachtig vogelconcert uit klinkt. Door de korte duur van 20 seconden is deze perfect voor bij de coffee corner.

Voor wie niet van vogeltjes houdt is er de Lakesidebox. Het lijkt alsof je aan de oever van een meer zit midden in de ongerepte natuur. Het water spettert, vogels fluiten, eenden snateren en krekels tjirpen en je kunt direct ontspannen. Duur: 2 minuten.

Met de Oceanbox van Relaxound waan je jezelf aan het strand. Deze soundbox laat je dromen van de uitgestrektheid van de oceaan. Het geluid van de zee en de roep van de meeuwen geven je nieuwe energie of juist een moment van bezinning. Duur: 100 seconden.

Nieuw in de collectie soundboxen van Relaxound is de Junglebox. Deze nieuwe box neemt je mee in een mysterieuze jungle vol exotische dieren en planten. Ver weg van het dagelijkse leven duik je in een kleurrijke wereld en voel je je verfrist. De soundscape wordt geactiveerd door een bewegingssensor en klinkt gedurende 120 seconden.

Alle soundboxen zijn perfect voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De vele uitvoeringen maken dit een leuk decoratie item in huis. De soundboxen zijn verkrijgbaar in houtmotieven, diverse gekleurde prints, en jungle-, bos- en oceaanmotieven.

www.relaxound.com

Reacties