Foto: 20230722-Sodastream-Headerbeeld-eindejaar-1920x1080

SodaStream lanceert special editions

Het populaire model SodaStream ART™ is nu verkrijgbaar in drie nieuwe uitvoeringen; Mandarin Red, Misty Blue, en Marble.

07 November 2023

De special editions van de ART hebben de vertrouwde makkelijke gebruikswijze om bruisende drankjes te maken, alleen nu in drie nieuwe designs. In de verfijnde kleur Mandarin Red, het zachte Misty Blue, of in chique Marble, maken deze varianten een statement in elke keuken. De designs zijn perfect voor degenen die een vleugje verfijning en elegantie aan hun aanrecht willen toevoegen.

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk – SodaStream Art levert ook de hoge kwaliteit waar SodaStream bekend om staat. Met een simpele aanraking verander je kraantjeswater binnen enkele seconden in je favoriete bruisende drankje én kun je het gebruik van plastic flessen voor eenmalig gebruik verminderen.

Voor deze lancering was de ART alleen in zwart verkrijgbaar. Die uitvoering blijft gewoon bestaan, dus dit model is nu in 4 verschillende designs te koop. Een Starter Kit van de SodaStream ART bestaat uit het toestel, een herbruikbare vaatwasserbestendige fles van 1L en een Quick Connect Koolzuurcilinder. Dit pakket kost €129 en is verkrijgbaar op SodaStream.nl 

Reacties