Foto: 260664

Rijkelijke raamdecoratie

Luxaflex vult collecties Duette en Plissé Shades aan.

Luxaflex® vult collecties Duette® en Plissé Shades aan met verfijnde en zijdezachte texturen, rijke kleuren, eigenzinnige dessins en nieuwe bedieningen.

Duette® Shades – van zijdezacht tot luchtig licht

Sparen op energie én winnen in stijl? Met de nieuwe Duette® Shades kan dat! De energiebesparende stoffen met isolerende honingraatstructuur krijgen het gezelschap van twee verfijnde nieuwkomers: ‘Silk Elan’ en ‘Whisper’. De reeks ‘Silk Elan’ straalt met zijn zijdezachte textuur en diepe, meer intense kleuren (verkrijgbaar in 14 trendtinten). Ideaal om je interieur een warme, rijke sfeer aan te meten in een handomdraai.

De collectie ‘Whisper’ laat je even stijlvol warmte en licht controleren. Zoals de naam doet vermoeden, geven deze stoffen je een optimale doorkijk naar buiten. De transparante raamdecoratie verzacht en verspreidt subtiel het licht. Luxaflex® brengt de reeks ‘Whisper’ uit in vier tinten, stuk voor stuk gekenmerkt door een glanzende, glinsterende schoonheid met een indrukwekkende 64 mm-plooibreedte.

Plissé Shades – opvallende patronen

Luxaflex® heeft voor de Plissé Shades een nieuwe 2011-look gecreëerd. Het stijlvolle merk lanceert drie eigenzinnige designs in zwart-en wittonen. Daarnaast kreeg de overkoepelende collectie er 19 kleuren bij. ‘Construction’ is een absolute blikvanger: een transparante tekening met een zachte, organische look. ‘Movement’ valt op door zijn origineel vloeiende patroon. De stof bestaat in transparante en ondoorschijnende uitvoering. Nieuwkomer ‘Icon’ speelt dan weer het contrast sterk uit met een stoer patroon in zwart-wit, verkrijgbaar in twee kleurcombinaties.

Kortom, met de nieuwe Plissé Shades geeft Luxaflex® interieurliefhebbers een veelzijdige decoratieve oplossing voor ramen in alle maten en vormen. De scherpe vouw komt daarbij mooi tot zijn recht.

Luxaflex® kleurt 2011

Auberginepaars duikt opnieuw op in 2011. Deze prachtige, diepe tint inspireert tot sfeervolle interieurs: van een luxueuze slaapkamer tot een trendy keuken met donker contrastaccent. Opvallend ook is de generatie kleuren geïnspireerd op oriëntaalse kruiden. Een absolute blikvanger binnen de nieuwe Luxaflex®-kleuren is de ‘geel-groene curry’, een avontuurlijke kleur uit de wereld die je interieur meteen sfeer geeft.

Ook de beschermende coatings van Luxaflex® krijgen een reeks nieuwe kleuren. De stof Opal Crush Topar®, voor extra warmtewering en lichtreflectie, is er voortaan in negen extra kleuren. Letterlijk en figuurlijk een mooie oplossing voor serres en ramen waar intens, direct zonlicht op valt. De coating Essential DustBlock™, die je raamdecoratie beschermt tegen vuil en vocht zoals rook, water of olie, is nu ook verkrijgbaar in tien bijkomende kleuren.

Luxaflex® SmartCord™, intrekbaar koord NIEUW!

Even ingenieus is SmartCord, een bedieningssysteem op basis van een intrekbaar koordmechanisme. Met één simpele trek kan je de Duette® Shades vlotjes openen en sluiten tot de gewenste hoogte, waarbij de koordlengte steeds dezelfde blijft. Dankzij deze constante lengte heb je nooit meer last van lange, bungelende koorden. Mooi, handig én veilig dus. Het bedieningssysteem is volledig kleurgecoördineerd en geschikt voor grote ramen, tot een breedte van 360 cm.

Reacties