Houten jaloezie

Houten horizontale jaloezieën zijn een perfecte aanvulling op de shutters. De jaloezieën zijn net als de shutters vervaardigd uit Basswood (Amerikaans Lindehout). Het grote voordeel van de jaloezieën is de lagere prijsklasse en de mogelijkheid om de lamellen omhoog te trekken.

Lamelbreedtes U heeft de keuze uit de lamelbreedtes 25mm, 35mm, 50mm, 65mm en 70mm.

Ladderband of -koord De houten jaloezieën kunt u voorzien van een dun ladderkoord of een brede ladderband. De ladderband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op deze manier kunt u uw houten jaloezieën volledig naar uw eigen smaak vormen.

Meer van RMN Shutters Bekijk alle

Modern Shutters

De modern shutter is strak van uitvoering en past hiermee perfect in een alle hedendaagse strakke en modern ingerichte woningen. Lamelbreedtes U heeft de keuze uit maar liefst vier verschillende lamelbreedtes: 47mm, 63mm, 89mm, 114mm Afhankelijk van de grootte van de ramen en de mate waarin u het licht wenst te filteren kiest u een van de lamelbreedtes. Hoe groter de lamelbreedte, des te groter wordt de lichtopbrengst. Kleuren Buiten het standaardassortiment van 16 kleuren kunt u ook zonder meerprijs kiezen uit alle RAL-kleuren. Frames en Zijstijlen classic shutter De modern shutter heeft geheel strakke zijstijlen. Qua frames heeft u de keuze uit 14 standaard frames welke variëren in breedte en stijl. U heeft de keuze uit frames met dezelfde kleine ronding als de shutter of een strakke variant.

RMN Shutters

Klassieke Shutters

De Classic shutter past door de toevoeging van een kleine ronding in de zijstijlen perfect in alle klassieke en romantische interieurs. Deze shutter is zowel met als zonder bedieningslat verkrijgbaar. Shutters zijn exclusieve houten binnenluiken met beweegbare lamellen, die u helemaal naar uw eigen hand kunt zetten qua privacy, sfeer en lichtinval. Shutters zijn een tijdloos product met een elegante uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking. Het is een waarde verhogende investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Of u nu van een strak en modern, of juist van een nostalgisch interieur houdt, shutters passen altijd!

RMN Shutters