Partner

Chabo Interieurs

Wij zijn gespecialiseerd in het compleet stofferen van u woning.
Wij doen vele werkzaamheden zoals het aanbrengen en het herstellen van parket vloeren, het aanbrengen van vloerbedekking, gordijnen, binnen zonnewering, en harde vloeren zoals pvc vloeren. Wij komen vrijblijvend met stalen bij u thuis, en adviseren u graag over onze producten. Bel ons en laat je verrassen. (ook door onze scherpe prijzen)

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Chabo Interieurs

Het uitgebreide assortiment van Chabo Interieur & Project stoffering is aangevuld met de prachtige collectie houten shutters van Copahome. Hiermee haalt u kwaliteit op maat in huis. Door de ingetogen en tijdloze vormgeving past deze vorm van raamdecoratie in ieder interieur.

 

Prijzen

Copa BasiX
Prijs Shutter Copa BasiX: € 335,- per m²

Inclusief:
– Rechte shutter met een louvrebreedte van 63mm met zichtbare bedieningsstang
– Classic stijlen
– Opgemonteerde scharnieren
– Enkel verkrijgbaar in de kleur P-500 (all white) en P-501 (Polar white)
– 3 jaar fabrieksgarantie op productiefouten en/of montage onvolkomenheden

Prijs inclusief BTW, exclusief meten en plaatsen.

 

Copa Home
Prijs Copa Shutter: € 395,- per m²

 

Inclusief:
– Rechte shutter met een louvrebreedte van 63, 89 of 114 mm met zichtbare bedieningsstang
– Classic/Premium stijlen
– Verzonken scharnieren
– Keuze uit 34 standaard lak -en beitskleuren
– 3 jaar fabrieksgarantie op productiefouten en/of montage onvolkomenheden

 

Opties:
– Voor de 47mm lamel geldt een m²-prijs van € 434,- per m²
– Voor onzichtbare bediening (Clear View) met 63, 89 en 114mm louvres geldt een m²-prijs van € 434,- per m²
– Voor onzichtbare bediening (Clear View) met 47mm louvres geldt een m²-prijs van € 477,- per m²
– Voor speciale vormen (gebogen, cirkel, trapezium of driehoek) is de prijs op aanvraag
– RAL- of NCS- kleur naar keuze tegen meerprijs
– Sluitingshendels en trekknoppen tegen meerprijs

Prijs inclusief BTW, exclusief meten en plaatsen

 

Levertermijn
De normale levertermijn van Copa shutters bedraagt circa 12 weken. Het is echter mogelijk om tegen een meerprijs deze termijn in te korten tot 4 à 6 weken met de Copa Xpress Service.

Productomschrijving

Houten shutters zijn als het ware verstelbare houten louvreluiken, ook wel binnenluiken genoemd. Shutters zijn zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en werken enorm isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Houten shutters zorgen voor een perfecte lichtbeheersing, volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie kan het licht binnenschijnen zonder dat u er last van hebt. Het licht wordt als het ware gefilterd door de shutters. Wilt u het zonlicht weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven én naar beneden, zodat u het invallend zonlicht maximaal kunt beheersen. Alle Copa Home houten shutters worden op maat gemaakt. De shutters kunt u bij Chabo Interieur volledig naar uw eigen wensen samenstellen.

Impressie

Copa Home shuttersCopa Home shutters

Technische Specificaties

Kleuren
De Copa shutter kleurencollectie bevat 34 standaardkleuren en –tinten. U hebt de keuze uit dekkende lakkleuren (= painted) of beitskleuren (= stained) die de houtnerf zichtbaar houden. Naast deze standaardkleuren kunt u een andere kleur kiezen uit diverse verfcollecties zoals Flamant, Farrow & Ball, RAL en NCS.

Meubelkwaliteit
Het hout van de shutters wordt tijdens het productieproces verschillende malen geschuurd voor een perfect egaal eindresultaat. Hierna worden de shutters door middel van een tweelaags deksysteem  van een uiterst duurzame meubellakverf voorzien. De shutters krijgen tot slot een semi-glanzende vernislaag voor extra kleurvastheid en een hogere krasresistentie.

 

Maatwerk
Copa shutters worden precies ingemeten in uw raam. Vervolgens wordt het aantal luiken bepaald, hetgeen betekent dat de luiken per raam verschillende hoogtes en breedtes kunnen hebben. Het prettige van maatwerk is dat er echt met uw wensen rekening gehouden kan worden. Professionele montage garandeert 100% tevredenheid over het eindresultaat.

 

Modellen
Enkele hang
Bij enkele hang worden de shutters gemaakt op de volle hoogte van het raam.

 

Caféstijl
Bij caféstijl wordt enkel het onderste deel van het raam met shutters bedekt. Een fraaie toepassing voor een gezellige en typische cottagelook.

 

Dubbele hang
Bij dubbele hang wordt het bovenste en onderste deel van het raam apart van shutters voorzien. Zo hebt u de mogelijkheid om de bovenste shutters te openen, terwijl de onderste shutters gesloten blijven om de privacy te behouden.

 

Railsysteem
Voor grotere ramen kan er een railsysteem aangebracht worden. De shutters worden met loopwagentjes aan de rail bevestigd en kunnen vlot open- en dichtgeschoven worden. Er bestaan twee systemen :
- Het vouwrailsysteem waarbij de shutterpanelen via de rail worden verschoven en voor een gedeelte uit de rails komen, zodat de panelen dubbelgevouwen worden.
- Het schuifrailsysteem waarbij de shutterpanelen voor elkaar geschoven worden maar wel aan de rail vast blijven zitten.

  

Speciale vormen
Ook shutters in speciale vormen zoals boogramen, ronde ramen, halfronde ramen en driehoeksramen zijn mogelijk.

 

 

Bediening

Met de ‘Tilt rod’ bedieningslat kunt u de lamellen op en neer bewegen om de juiste lichtinval te bepalen. Door de stijlen uit te frezen sluiten de louvres perfect.
Heel fraai is het ‘Clear view’ systeem waarbij het oriëntatiemechanisme verborgen zit in het kader. Door één van de louvres in een bepaalde richting te bewegen volgen de anderen automatisch.

 

Onderdelen
Louvres
De roteerbare louvres zijn ellipsvormig voor een maximale afsluiting en zijn beschikbaar in 4 breedtes : 47mm, 63mm, 89mm en 114mm. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven én naar beneden, zodat u het invallend zonlicht volledig kunt beheersen. De keuze van de louvrebreedte hangt af van de afmetingen van het raam en van de gewenste lichtinval. Hoe smaller de louvre, hoe minder de lichtinval.

 

Panelen
De shutterpanelen kunnen een breedte hebben van 20cm tot 90cm en een hoogte van 50cm tot 280cm. Ter versteviging wordt vanaf een hoogte van 150cm een dwarsstijl aangebracht. Vanaf 200cm hoogte zijn twee dwarsstijlen nodig. De lamellen onder en boven de dwarsstijl zijn los van elkaar te bedienen.

 

Zijstijlen
U hebt de keuze uit de strakke Premium zijstijl met een moderne look of de Classic zijstijl met een meer geaccentueerd uitzicht.

 

Astragaal zijstijl
Voor een optimale middensluiting van de shutter kan een astragaal zijstijl gebruikt worden. Hierdoor ontstaat er een overlapping van de centrale panelen zodat ongewenste lichtinval uitgesloten wordt.

 

Hoffman key
De installatiestrips in kadervorm worden van een zogenaamde 'Hoffman-sleutel' voorzien, waardoor een zeer sterke verbinding ontstaat. Zij zorgen bovendien voor een eenvoudige en altijd haakse montage.

 

Sluitingen en trekknoppen
Voor het beslag kan men opteren voor fraaie sluitingshendels en diverse trekknoppen.

 

 

Montage
Montage in de dag
Bij deze manier van monteren blijft het ruimtelijk effect van de raamopening het grootst. De installatiestrip wordt aan de binnenmuur (vòòr het kozijn) bevestigd. Ook wanneer muren niet geheel haaks zijn, kunnen de panelen perfect gemonteerd worden met het speciale Z-profiel .

 

Montage op de dag
Bij deze montage wordt de shutter 'op de dag', dus op de muur, geplaatst. Wanneer er bijvoorbeeld onvoldoende ruimte is om de shutter in de dag te monteren, kan deze manier van monteren tot een mooi resultaat leiden.
 

Meer lezen over
'Copahome'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.