Foto: villeroy_boch_pasen

Paasspiratie met Villeroy & Boch!

Breng de lente in huis met de exclusieve paascollectie

01 Februari 2024

Het kan wat ons betreft niet snel genoeg Pasen zijn! Lekker lang brunchen, eieren zoeken en de lente in huis brengen. Laat je inspireren door de jaarlijkse exclusieve paascollectie ‘Annual Easter Edition’ van Villeroy & Boch.

In 2024 bakken de paashaasjes Anne en Max erop los en maken een heerlijke carrot cake op het hoogwaardige porselein. De collectie bestaat uit een bord, schaaltje, mok, eierdopje en een ornament voor aan de paastak! 

De Annual Easter Edition is verkrijgbaar vanaf € 19,90 en gemaakt van hoogwaardig porselein. Elk product is bestempeld met het editiejaar van de collectie en wordt verpakt in een passende gift box. 

Meer paasspiratie

Naast de Annual Easter Edition heeft Villeroy & Boch nog meer vrolijke paascollecties, zoals het nostalgische Spring Fantasy en het bloemige Spring Awakening. De paasserviezen zijn mooi te combineren met andere collecties als Manufacture RockRose Garden en Crafted. Kijk voor meer inspiratie op het Villeroy & Boch Facebook- en Instagramaccount of in de online shop.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties