Foto: kleur

Oogverblindend smaragd

Groen is een van de meest natuurlijke en serene kleuren voor het interieur. Graham & Brown biedt een verscheidenheid aan groen behang, van natuurlijk varengroen tot betoverend smaragdgroen

12 Februari 2023

Gedrenkt in een rijke smaragdgroene kleur, is Entwine Emerald oogverblindend. Metallic lijnen in verschillende lagen lopen kriskras door het ontwerp en vormen zo een unieke geometrische print. Ideaal om glamoureuze interieurs te creëren.

Zoals bij elk behang heeft Graham & Brown 4 perfect bijpassende verftinten. Toasted Teacake, Adeline, Oh Crumbs en Blanc zijn allemaal verkrijgbaar als matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

 

Naast Emerald, is het Entwine dessin ook verkrijgbaar in de kleuren Navy, Charcoal en Sage. Al het eco-behang van Graham & Brown wordt geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Graham & Brown gebruikt inkt op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal.


Verkoopadviesprijs behang € 95,00 per rol.
Verkoopadviesprijs verf € 94,00 per 2,5 liter.

 

voor meer informatie ga naar www.grahambrown.com

Reacties
Anderen bekeken ook