Foto: decor1

Nieuwe eyecatchers met iconisch decor

Villeroy & Boch lanceert jubileumproducten

11 Maart 2023

In 2023 bestaat Villeroy & Boch 275 jaar. In dit jubileumjaar kijkt Villeroy & Boch terug naar iconische decors uit het verleden en geeft ze een eigentijdse, moderne upgrade. Zo is het historische decor Paradiso vernieuwd en gebruikt voor drie gloednieuwe eyecatchers: La Boule Paradiso, Birthday Cake Paradiso en de Birthday Mugs. 

La Boule Paradiso

La Boule is een stukje geschiedenis op zich. Het oorspronkelijk model met de naam ‘Die Kugel’ werd in 1971 ontwikkeld door Helen von Boch: een 7-delige serviesset die samen een perfecte bol vormt. Dit design icoon is al meerdere keren vernieuwd en is dit jubileumjaar in een beperkte oplage verkrijgbaar met het historische decor Paradiso.

Birthday Cake Paradiso

De Birthday Cake Paradiso volgt hetzelfde concept als La Boule; het is zowel een design-object als een fascinerende ontbijtset. Deze vierdelige verjaardagstaart bestaat uit een bord, een kom, een beker en een kandelaar.

Birthday Mugs

Op de Premium Porseleinen Birthday Mugs is ook het historische decor Paradiso getoond, maar dat is niet het enige decor. Voor de mokken heeft Villeroy & Boch naar meer mooie decors gekeken van de afgelopen 275 jaar, zoals het klassieke Old Luxembourg, de populaire bloemendecors MarieFleur en Petite Fleur én het exotische Avarua.

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties
Anderen bekeken ook