Foto: meubel

Nieuw meubelmerk geïnspireerd door poolgebied zet in op betaalbaarheid, comfort en design

Ommel, 9 maart 2023 - Arctic Living lanceert een nieuw meubel- en beddenmerk, geïnspireerd door de Arctic.

17 Maart 2023

Het merk richt zich op jonge consumenten tussen de 25 en 45 jaar die avontuurlijk zijn, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de noordelijke regio's van de wereld. De eerste producten van het merk zijn boxspring’s en slaapbanken, met in de toekomst een gefaseerde introductie van banken.

 

De filosofie van Arctic Living is dat eenvoud de ultieme verfijning is. Met dat in gedachten zet het merk zich in voor het creëren van stijlvol en betaalbaar meubilair dat is ontworpen met comfort in het achterhoofd. De producten van Arctic Living zijn ontworpen om naadloos in elke leefruimte te passen. Het meubilair biedt consumenten een strakke en moderne uitstraling die zowel stijlvol als functioneel is.

Duurzaamheid

Arctic Living zet zich in met respect voor het milieu en erkent het belang van het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Zo worden voor de meubels en bedden milieuvriendelijke materialen en werkwijze gebruikt. Ook houden leveranciers zich aan strikte milieu- en ethische normen. Door duurzaamheid prioriteit te geven wordt bijgedragen aan een betere en duurzamere toekomst voor iedereen. "We zijn verheugd om nieuwe meubels en bedden te lanceren en onze unieke stijl aan consumenten te introduceren", aldus Rolf Das, directeur van Arctic Living. "Bij ons merk draait alles om betaalbaarheid, comfort en design, en we zijn ervan overtuigd dat onze producten jonge consumenten zullen aanspreken die onze liefde voor avontuur en het buitenleven delen."

Betaalbaarheid, comfort en design

De toewijding van het merk aan betaalbaarheid, comfort en design zorgt ervoor dat consumenten genieten van producten van hoge kwaliteit zonder hiervoor diep in de portemonnee te hoeven tasten. “Wij bieden ook retailers zeer concurrerende prijzen, zodat ze hun klanten kwaliteitsproducten kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs en een ver bovengemiddelde winstmarge. Ook vinden we snelle levertijden belangrijk zodat retailers zeker zijn van een snelle cashflow”. Alle producten worden vervaardigd in een ultramoderne fabriek in Litouwen, die volledig verticaal geïntegreerd is en zijn eigen schuim, veren en houten componenten produceert.

Reacties
Anderen bekeken ook