We WOUD love to say hello!

Nieuw Deens interieurmerk verrast met prachtige collectie

WOUD Design, een verfrissend nieuw designmerk, bedacht en gerund door een ontwerpduo uit Denemarken verovert ons land. Sommige ontwerpen zag je wellicht al op internationale beurzen of in internationale bladen, maar de meubels en woonaccessoires van dit Scandinavische merk zijn nu ook volop in België en Nederland verkrijgbaar. WOUD Design biedt de woonwereld een nieuwe kijk op de Scandinavische woonstijl. Nog steeds functioneel maar met een vleugje innovatie.

Design door verschillende ontwerpers 

Door samen te werken met (opkomende) designers uit verschillende landen creëert WOUD Design een unieke en brede collectie meubels, woonaccessoires en textiel. De collecties hebben allemaal de herkenbare Scandinavische look & feel, waardoor de kleuren en vormen stijlvol met elkaar te combineren zijn. Maar WOUD Design biedt ons net iets anders dan de bestaande Scandinavische merken. Hierdoor staan de collecties van WOUD Design prachtig in verschillende interieurs van moderne woningen tot oude herenhuizen. Het merk heeft eettafels, sofa’s, bijzettafels, lampen, kasten, kussens en nog veel meer.

Duurzame collectie

Dit jaar is de meubel– en accessoirescollectie van WOUD Design uitgebreid met een kussencollectie. De kussens hebben een klassiek weefpatroon en om er een grafische touch aan te geven, is de rits zichtbaar en opvallende gekleurd. De collectie is net zoals de andere collecties duurzaam. Zo hebben de kussens een afwijkend formaat, om de verspilling van de stof tot een minimum te beperken en zijn de binnenkussens van gerecyclede plastic flessen gemaakt en omgetoverd tot een comfortabele donzige vulling.

Over WOUD Design

WOUD Design is opgericht in 2014 door het designersduo Torben en Mia Koed uit Denemarken. Voordat zij het designmerk WOUD Design oprichtten, hadden zij een lange carrière opgebouwd in de meubelindustrie. Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op gebied van materiaal en productie goed overwogen.

Laat je inspireren door dit frisse nieuwe designmerk! Nieuwsgierig? Kijk op www.woud.dk of op wouddesign.

reacties
anderen bekeken ook

Houten tafel met metalen poten

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Sandra van Koningshoven

Hoe zorg je voor een (betaalbaar) luxe interieur? Lees hier 5 tip...

Guido van Loon

Eiken tvmeubel

Hoe richt je een kleine woning leuk in?

Guido van Loon

Ovale eettafel

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie