Foto: tmc-wonen-vernieuwd

TMC Bergen op Zoom - unieke winkelbeleving!

De hele woonwinkel van TMC Wonen in Bergen op Zoom is vernieuwd! Zo kom jij nog beter tot jouw woondromen, onder meer door de vele maatwerkmogelijkheden.

In de woonwinkel vindt je nu nóg meer maatwerkmogelijkheden.

TMC inspireert je op maat

In de vernieuwde woonwinkel kun je namelijk terecht voor verschillende oplossingen op maat voor je wand, raam, vloer of opbergruimte; dit wordt in een volledige woonbeleving inspirerend tot uiting gebracht. En door het van TMC bekende deskundige advies op persoonlijk niveau ontvang je de meest ideale interieuroplossingen voor jouw situatie.

TMC geeft €45.000 weg

Maar TMC Wonen gaat nog verder! Je kunt er jouw woondroom GRATIS uit laten komen: ze geven namelijk voor maar liefst € 45.000,- aan gratis woondromen weg. Hoe mooi is dat? Iedere klant krijgt bij zijn of haar aankoop een droomkaart. Op deze kaart kun je jouw woondroom vertellen; misschien ben jij wel één van de gelukkigen. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Maak bovendien kans op een fauteuil

Daarnaast maak je als bezoeker van de TMC winkel in Bergen op Zoom kans op een gratis ROM fauteuil met een uniek serienummer; de totale serie omvat slechts 200 fauteuils wereldwijd. Het feest draait om de Japanse sierkers die tot bloei komt. Deze bloei is van korte duur en symboliseert de vergankelijkheid van het leven. Kom dus langs in de woonwinkel, vul de bezoekerskaart en maak kans op de limited edition fauteuil! De actie duurt van 30-12-2020 (op 31-12-2020 maken ze de winnaar bekend).

Lees meer bij TMC Wonen 

Meer van TMC Wonen
Reacties