Foto: Thuiswerken-in-een-professioneel-ogende-ambiance

Thuiswerken in een professioneel ogende ambiance

Tegenwoordig is de eigen woning niet meer alleen de plaats van ontspanning om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit.

Guido van Loon

Voor veel mensen is het ook nog de werkplek, en dat is door het gestimuleerde thuiswerken steeds meer de norm. Het is dan wel fijn als je een aparte ruimte hebt zodat je je (zakelijke) activiteiten kunt scheiden van het woongedeelte. Omdat je misschien thuis ook nog zakelijke klanten of collega's ontvangt wil je dat de uitstraling van je kantoorruimte representatief is. Dit werkt voor jezelf ook prettiger en je bezoekers zullen worden aangetrokken door de professionele ambiance.

Het schilderij ophangsyteem in je kantoor

Het is goed om te realiseren dat objecten op gemiddelde hoogte direct bij mensen in het oog springen. Dus schilderijen, hangplanten, fotolijsten, spiegels en andere wanddecoraties vallen op. Wil je ervoor zorgen dat deze dingen fijn op het netvlies liggen? Zorg dan voor een schilderij ophangsysteem. Dit systeem installeer je eenmalig aan de muur of wand van je kantoor en je hebt er verder geen omkijken naar. Nooit meer achteraf extra gaten boren wanneer je een aanpassing wilt doen of schilderijen ergens anders wilt hangen. Er zijn tal van mogelijkheden om van je kantoor niet alleen een zakelijke, maar ook een prettig ogende ruimte te maken.

Wandmontage

Er zijn twee verschillende mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van het schilderij ophangsysteem. Je kunt kiezen voor wandmontage of voor plafondmontage. Bij wandmontage wordt er gebruik gemaakt van een railsysteem zodat opgehangen wanddecoratie eenvoudig verplaatst kan worden. Handig als je besluit te gaan schuiven met meubels en je de opgehangen wanddecoratie netjes wilt laten aansluiten bij dat nieuwe bureau. Je haalt het schilderij van de muur, verplaatst het koord en de ophanghaak en je plaatst het kunstwerk weer terug. Stel je voor dat je de boormachine weer tevoorschijn moet halen om extra gaten te boren. Dat hoeft dus niet meer!

Plafondmontage

Wanneer je kantoor is uitgerust met een systeemplafond kun je gebruik maken van plafondmontage. Dit is ideaal omdat de STAS-systeemplafondrail het hoekprofiel en de kantlat vervangt die normaal al gebruikt worden bij het installeren van het systeemplafond. Bovendien is de rail ook voorzien van een schilderij ophangsysteem. En als klap op de vuurpijl is deze toepassing ook nog eens nagenoeg onzichtbaar. Hoe mooi is dat!

Sfeerverlichting in je schilderij ophangsysteem

Wanneer je na een dag hard werken naar buiten kijkt en je ziet dat het al enigszins begint te schemeren, dan knip je de verlichting aan. En dan niet alleen het bureaulampje en de schemerlamp, maar ook de verlichting in het ophangsysteem. Het schilderij aan de muur zet je daarmee mooi in de spotlights dankzij de geïntegreerde spanningsdraden. De warme LED-verlichting laat je zachtjes en in rust nadenken over de dag van morgen. Je moet je thuis voelen in je kantoor aan huis. Laat dan die ruimte, waar je toch zeker acht uur per dag doorbrengt, een rustige en aangename sfeer ademen.

Reacties