Rolf Benz Alma. Loungen de luxe

Als je op de Rolf Benz ALMA gaat zitten, ervaar je iets compleet nieuws.

Als het kussen van je bed omsluit de rugleuning van de bank je, en met het zitcomfort “Lounge de Luxe” lijkt het of je op wolken zweeft. Een gevoel dat gezien mag worden. De zachte bank zorgt met zijn ranke poten voor softness en lichtheid in de woonkamer. Dit is de beste plek om op te zitten, praten, relaxen, onderuit liggen maar ook gewoon even de ogen sluiten. Design: Beck Design.

De modulaire programma opbouw van Rolf Benz ALMA biedt veel vrijheid bij het samenstellen van de bank. En dit met slechts enkele, goed doordachte elementen. Het rugdeel van de koppelbare meubels is tevens armdeel en elk element staat op vier poten, zodat het vrij kan worden gekoppeld. Spannende, optische openingen, bijvoorbeeld met behulp van gestoffeerde banken zonder rugleuning of een bijpassende, te koppelen tafel, zijn eveneens mogelijk.

Voor bekledingen zijn softe stof- en leerkwaliteiten geschikt. De knopen kunnen in de kleur eiken met een lichtbruine kernlederen riem of in notenhout met een antracietkleurige kernlederen riem worden gekozen. Ook in de versie zonder kernlederen riemen en knopen overtuigt Rolf Benz ALMA.

Made in Germany.

Informatie bij: www.rolf-benz.com

reacties
anderen bekeken ook

Een supermooi ingericht huis, maar dan wel lekker goedkoop!

Sandra van Koningshoven

Dit is de makkelijkste manier om zelf een stoel of poef te stoffe...

Sandra van Koningshoven

Interieurontwerp

XL tafel

Roomdivider 

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Sandra van Koningshoven
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie