Oktober woonmaand met Table du Sud

Het is definitief herfst en het weer liegt er ook niet meer om... Hoogste tijd om je huis winterklaar te maken!

14 Oktober 2021

Oktober woonmaand is de maand die zich perfect leent voor een een upgrade van je huis. Interieurmerk Table du Sud kan hier zeker een handje bij helpen. Bij alles dat Table du Sud doet staat kwaliteit, design, maatwerk, gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid voorop.

Table du Sud zet de supply chain op de schop door direct te leveren uit hun eigen werkplaats in Heeze (het kloppende hart van Table du Sud) waardoor de beste meubels, voor een toegankelijke prijs worden geleverd. Daarnaast biedt het merk een groot aanvullend assortiment meubels met nu ook het nieuwste assortiment voor het herfst/winterseizoen. 

Voor een echt passend interieur en advies is een showroom bezoek een must. Niet alleen om je te laten adviseren door een van de specialisten maar ook omdat er meerdere stofstalen en mogelijkheden zijn dan op de website. Daarnaast gebruik je direct de expertise van Table du Sud interieurspecialisten en dient de showroom als bron van inspiratie. 

Naast showrooms in Heeze en Deventer opende Table du Sud onlangs een nieuwe flagship store in Utrecht. De showroom in Utrecht is ruim vier keer zo groot (1.400m2) als de andere showrooms samen en is zeven dagen per week en bijna driehondervijfenzestig dagen per jaar geopend. Door de grootte van de showroom is in Utrecht de meest uitgebreide selectie van het assortiment te bewonderen. Voor beeldmateriaal van de Table du Sud showroom Utrecht klik hier

TIP: Table du Sud knippatroon

Het blijft lastig om te bepalen hoe groot een tafel nou écht is in huis. Table du Sud biedt de oplossing: het Table du Sud tafel knippatroon! Na gebruik van het knippatroon ontvangt je bij bestelling van de tafel €20 retour! Deze knipposter is ideaal om de juiste grootte van jouw tafel te bepalen. Knip de mogelijke groottes uit en leg hem op de juiste positie in de kamer. Op deze manier zie je precies hoeveel ruimte de tafel in gaat nemen. Voor meer informatie over de knippatronen.

Reacties