Foto: rofra-home-interieur

Tijdreizen met Rofra Home

Eigenzinnig klassiek en tijdloos op stand; ROFRA HOME laat het huis eruitzien zoals de bewoners zijn of zich voelen.

Eigenzinnig klassiek en tijdloos op stand; ROFRA HOME laat het huis eruitzien  zoals de bewoners zijn of zich voelen. www.woonforum.com

Meubilair met diepgang, een zweem romantiek, stijlvol klassiek en toch tijdloos; Rofra Home zorgt er voor. Als uitbreiding op het interieur of als vrolijke noot tussen de strakke lijnen. Credo; het huis inrichten met een glimlach.

Uitgebreide meubelwinkel

Landelijk, Victoriaans, Barok of modern met een knipoog naar vervlogen tijden, Rofra Home is een van de meest uitgebreidde meubelwinkels van Nederland. Met maar liefst 16 vestigingen is er voor ieder wat wils. Kwaliteitsmeubelen met tijdloos klassieke uitstraling. Door verschillende Rofra Home stijlen te mengen wordt elk huis een soort tijdscabine. Vanuit een Victoriaanse stoel het kopje thee op de Opium tafel zetten kijkend naar die bank die zo lijkt weg gevlogen uit de 16e eeuw. Helemaal leuk wordt het als door dit interieur een aantal moderne accessoires worden 'geblend'.

Grote collectie meubels

Het kan natuurlijk ook andersom. Een geheel eigentijds strak interieur met een paar pronkstukken uit de Rofra Home collectie. Kast Victor of de Calgary Love Chair Ecru bijvoorbeeld. Nergens in Nederland is zo'n grote collectie meubels met trendy klassieke uitstraling te vinden als bij Rofra Home. Stoelen, banken, fauteuils, lampen, accessoires, kasten, tafels, hockers en andere klein meubelen de voorraad is eindeloos. Laat fantasie de vrije loop in een van de inspirerende woonwinkels van Rofra Home.

Verkoopprijs

Advies verkoopprijs: Calgary Love chair Ecru ? 498,00, Fauteuil White ? 775,00, Kast Victor ? 995,00 en ? 350,00.
Verkoop- en productinfo: Rofra Home Meubelen Project B.V., tel: +31 (0) 578.56.90.60 of kijk op www.rofrahome.nl.

Publicatiedatum: 16 april 2009

 

 

Reacties