POET: slim bureau zonder schroeven

10 Maart 2014

Tafel-design.nl heeft haar assortiment uitgebreid met een wel heel exclusief bureau: POET.


Het meubelstuk is ontworpen door Nordic Tales, een Scandinavisch ontwerpbureau. In het ontwerp van het POET-bureau worden eenvoud en elegantie vooropgesteld. Consumenten in Nederland kunnen het markante meubelstuk nu met eigen ogen aanschouwen bij Tafel-design.nl.

Een bureau met waarde

De Scandinavische vakmannen en -vrouwen staan bekend om hun uitstekende meubels en pientere oplossingen voor veel technische problemen. De slimmigheden die je terugvindt in het bureau POET komen het beste tot uitdrukking in de manier waarop het bureau in elkaar wordt gezet. Wie een POET-bureau aanschaft, hoeft geen gedoe te verwachten met schroevendraaiers, moeren en bouten. De massief eiken poten laten zich door middel van eiken houten pennen eenvoudig in elkaar zetten. Dat is wel zo handig wanneer het bureau moet worden verplaatst.

Bureau Poet.

Hout, maar niet zomaar hout

Het hout dat wordt gebruikt voor het POET-bureau is niet zomaar hout, maar echt duurzaam Scandinavisch eikenhout, met FSC-keurmerk. Om de natuurlijke uitstraling van het eiken hout te behouden wordt het design bureau POET afgewerkt met een blanke olie. Het dubbele tafelblad is gefineerd en de zijkanten zijn van massief hout waardoor er een karakteristiek kleur accent ontstaat. Het POET-bureau is stijlvol en subtiel, het trekt de aandacht zonder de aandacht te trekken.

Technische informatie

Vanzelfsprekend zijn de technische specificaties ook van belang. Het bureau is 72 centimeter hoog. Het werkoppervlak meet 136 bij 55 centimeter. De lade, die in het open opberg vak van het dubbele tafelblad wordt geschoven, meet 60 bij 23 bij 4,4 centimeter. De levertijd van de tafel bedraagt 6 weken.

Nieuw in de collectie bij Tafel-design.nl voor € 1.400,00 incl btw.

Meer informatie: www.tafel-design.nl

Publicatiedatum: 10 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

Woonboulevard Wijchen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe meubels, keukens,...

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Het maakt niet uit of je voor een daybed, loungeb...

Een supermooi ingericht huis, maar dan wel lekker goedkoop!

Elke week tips voor een hip interieur door te herg...

Styling woonkamer

Styling van woonkamer met nieuwe meubels.

Dit is de makkelijkste manier om zelf een stoel of poef te stofferen

Tips om zelf een stoel op te knappen: snel een fri...

Advies voor Monumentaal Pand

Hierbij een impressie van een huis dat is ingerich...
Advertentie