hülsta meubels: natuurlijke bescherming oppervlak

Massiefhout-programma van hülsta nu met beschermende EverNatural afwerking.


Meubels die hun charme verliezen door krassen of vlekken behoren tot het verleden. Een blijvend fraai oppervlak wordt gegarandeerd door een beschermende oppervlaktelaklaag. Een goed voorbeeld daarvan is de Ever- Laktechnologie van hülsta. Deze laktechnologie biedt effectief bescherming tegen vloeistoffen, vergrijzing of mechanische belasting en zorgt daardoor voor een lange levensduur van meubels. Nieuw is de innovatieve lak EverNatural die speciaal voor het massiefhout-programma van hülsta werd ontwikkeld – de natuurlijke 'look & feel' van massiefhout worden daarbij gecombineerd met duurzame bescherming.

Fraai vormgegeven en duurzame massiefhouten meubels, overtuigen door hun uitstraling en benadrukken het karakter van de toegepaste houtsoort. Die kenmerkende 'look & feel' kan nu ook langdurig worden behouden dankzij de innovatieve lak EverNatural. Deze lak voelt niet aan als een lak; met EverNatural wordt de authentieke, natuurlijke uitstraling van massiefhout behouden. Tegelijkertijd biedt de lak een krachtige bescherming. In tegenstelling tot oppervlakken die in de was zijn gezet of zijn geolied, zijn meubels met EverNatural lak beduidend beter beschermd tegen koude vloeistoffen, zoals water, bier, cola, wijn of alkalische schoonmaakmiddelen. Met hetzelfde gemak biedt de lak bescherming tegen vergrijzing en mechanische belasting. Bovendien vermindert EverNatural de ophoping van stof. De beschermlaag werkt langdurig, is eenvoudig te onderhouden, reukloos en milieuvriendelijk.

Ter bescherming van fraaie, waardevolle oppervlakken zijn bijvoorbeeld de nieuwe hülsta massiefhout-programma's CARVA en ELEA II voorzien van de onbeschadigbare lak. Ook het massiefhout-programma 'now! no. 16' van het merk now! by hülsta wordt door de meubelproducent uitgevoerd met deze natuurlijke afwerking.

Meer informatie: www.huelsta.nl.

Publicatiedatum: 22 september 2012

reacties
anderen bekeken ook

3 redenen waarom je een sidetable in huis moet hebben

Sandra van Koningshoven

LUMMEL / LAXXER

Boekenkast op maat met verlichting

Met deze tips is je huis binnen een handomdraai opgeruimd

Sandra van Koningshoven

Sieradenkast, Ladenkast

Geef je interieur een oppepper met designmeubels

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie