Foto: LG-huishoudelijke-apparatuur

Huishoudelijke apparaten LG eenvoudig bedienen

LG huishoudelijke apparaten te bedienen via Smart TV of smartphone

Huishoudelijke apparaten LG eenvoudig bedienen. LG huishoudelijke apparaten te bedienen via Smart TV of smartphone.

Op de Consumer Electronics Show 2013 (CES) in Las Vegas presenteert LG haar line-up van smart home appliances, producten die je de huishoudelijke taken volledig uit handen nemen en gemakkelijk vanaf iedere locatie aan te sturen zijn, gewoon via een app op je smartphone of LG Smart TV!

Slimme producten
Onverwacht bezoek van je schoonmoeder? Geen probleem! Onderweg naar huis kun je je Hom-Bot robotstofzuiger alvast de woonkamer laten stofzuigen. Je geeft door stembesturing via je smartphone de opdracht aan je Hom-Bot en deze gaat direct aan de slag. Ook kun je via je smartphone bekijken welke producten er nog in je slimme LG koelkast liggen en hoe lang dit houdbaar blijft. De koelkast kan zelfs suggesties geven voor de avondmaaltijd op basis van de producten in je koelkast, dus je kunt eenmaal thuis rustig aan de slag met het klaarmaken van de maaltijd. En als je gisteren het laatste pak melk hebt leeggedronken, heeft je koelkast de ontbrekende boodschappen al besteld bij de supermarkt. Is afvallen een van de goede voornemens voor het nieuwe jaar? De slimme koelkast van LG stelt een persoonlijk eetplan voor je op. Aan de hand van je leeftijd, geslacht, lengte en gewicht wordt je BMI berekend en op basis daarvan worden suggesties voor recepten en maaltijden gedaan.

Home Appliances netwerk
Via het Wi-Fi netwerk thuis zijn alle huishoudelijke apparatuur met elkaar verbonden en zij kunnen onderling gegevens uitwisselen of aangestuurd worden via je smartphone of Smart TV. Zo kun je tijdens het kijken van je favoriete programma op je televisie in de gaten houden of je wasmachine klaar is, kijken of er nog iets lekkers in de koelkast ligt en checken of je Hom-Bot stofzuiger klaar is met het stofzuigen van de bovenverdieping. Daarnaast kun je al je apparaten bedienen van of via de NFC technologie (Near Field Communication technologie, bekend van mobile payment). Je houdt je smartphone met NFC-ondersteuning voor de NFC-tag op het apparaat om deze te bedienen. Via het Wi-Fi netwerk en de NFC technologie heb je ook de mogelijkheid om je koelkast, wasmachine of stofzuiger te controleren op problemen door LG’s Smart Diagnosis™.

Meer informatie: www.lge.nl

Publicatiedatum: 5 januari 2013

Reacties