Foto: Holland-Food-Flowers-24-februari-3-maart

Holland Food & Flowers: 24 februari t/m 3 maart

Ruik, proef, beleef en bewonder bij Holland Food & Flowers

Guido van Loon

Holland Food & Flowers: 24 februari t/m 3 maart 2013. Ruik, proef, beleef en bewonder bij Holland Food & Flowers.Wilt u weten hoe een paarse bloemkool smaakt? Hoe spruitjes groeien? Of wilt u bloemen plukken in een pluktuin? En proeven van al die smaken die Noord Holland rijk is? Beleef het bij Holland Food & Flowers, waar de producten die u kent uit de supermarkt en bloemenwinkel tot leven komen en u het verhaal vertellen van hun oorsprong, ontwikkeling en smaak! Van 24 februari tot en met 3 maart beleeft u het in Bovenkarspel.

Wonen.nl geeft 5 x 2 kaarten weg. Like ons op facebook en maak kans op kaarten!

Ontdek waar Noord-Holland groot in is
Iedereen weet dat toeristen van over de hele wereld naar Nederland komen om onze tulpen te bewonderen. Maar nog een fantastisch exportproduct is onze kennis en kunde in de zaadindustrie. Nederland heeft wereldwijd een leidende positie. De agrisector groeit en bloeit. De branche staat niet alleen bekend om zijn mooie producten, maar ook om de geavanceerde technieken en teeltwijzen. Op Holland Food & Flowers ervaart u zelf dat Noord-Holland de bakermat is van de wereldvoedselproductie.

Food
De totale agrarische sector presenteert zichzelf graag aan het publiek op een interactieve en innovatie wijze, die het platteland spannend maakt. Op Holland Food & Flowers kunt u deelnemen aan smaakvolle workshops en wijnproeverijen, demonstraties van topkoks bijwonen, want topkoks uit de regio werken graag met fruit, groenten en kruiden van onze bodem. Ruik de fijne geuren, proef de specifieke smaken en bewonder de verrassende combinaties van de chef! Laat u meenemen op reis langs de vele verrassingen op de weg van zaadje tot eindproduct.

Flowers
Bloemen, bloemen en nog eens bloemen! De bloementuin met de meest bijzondere bolbloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten is een feest van geur en kleur. Een oneindig oogstrelend tafereel met miljoenen tulpen, narcissen, irissen, krokussen en vrolijke voorjaarsbloeiers. De prachtige tuin, ontworpen door tuinontwerper Robert Broekema die garant staat voor een kleurrijke kennismaking met de vele bloemsoorten waar de regio wereldberoemd om is.

Lifestyle
Naast Food en Flowers biedt het evenement een geweldige Lifestylebeurs, waar u heerlijk kunt shoppen. Hier vindt u vele producten en diensten op het gebied van 'lekker leven': wonen, koken en vrije tijd. Wanneer u even op adem wilt komen bent u welkom in het restaurant in de kas voor een kop koffie met gebak of een lekkere lunch.

Bloemen, groenten en fruit en hun telers, zijn de hoofdpersonen van dit evenement. Stap de wereld van de teler en zijn passie voor zijn producten in en laat u verleiden door de romantiek van het platteland.

Volg ons ook op facebook HollandFoodandFlowers en twitter Food_Flowers.

Algemene informatie
Locatie:
Koel en Preparatiebedrijf CNB
Veilingweg 1
1611 BN Bovenkarspel
T: 0228-511644
F: 0228-516130
E: info@hollandfoodandflowers.nl
I: www.hollandfoodandflowers.nl

Openingstijden:
Zondag 24 februari t/m zondag 3 maart van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 1 maart van 10.00 – 21.30 uur

Parkeren:
Met de auto kunt u gratis parkeren op het Enkhuizer Zand. Vanaf deze parkeerplaatsen rijden gratis pendelbussen voor de bezoekers. U kunt voor de deur uitstappen.
Adres: Kooizandweg 1, 1601 LK Enkhuizen

Entreeprijzen:
E-tickets volwassenen* € 11,00
Volwassenen aan de kassa € 15,00
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Kinderen 13 t/m 16 jaar € 6,00
* Deze tickets zijn vanaf 1 januari beschikbaar via de online kaartverkoop. Per bestelling wordt eenmalig een bedrag aan transactiekosten gerekend.

Kijk voor meer actuele informatie en informatie over de bereikbaarheid per openbaar vervoer op www.hollandfoodandflowers.nl.

Publicatiedatum: 18 januari 2013

Reacties