Foto: 2017-10/Pode Melloo 3,5zits perle nieuwe collectie banken.jpg

Het is Pode wat de klok slaat

Nog maar een half jaar geleden besloot het Nederlandse interieurmerk Pode om internationaal te gaan.

Nu volgt opnieuw een grote stap: het designlabel breidt haar collectie sterk uit. Met een nieuwe bankenserie, kleurrijke kussens en karpetten en een uitgebreid assortiment eetkamertafels en –stoelen. De artdirectors, Claire en Roderick Vos, noemen het een logische stap om te komen tot “een complete lifestylebrand, waar de consument ook echt iets te kiezen heeft”.

Compleet interieur
Studio Roderick Vos is verantwoordelijk voor de creatieve strategie van het jonge Nederlandse merk. Roderick: ‘Na de herpositionering vorig jaar heeft ons merk echt vleugels gekregen. Eerst alleen in Nederland en recent ook internationaal. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt om de collectie een stevige extra “boost” te geven. Samen met de mensen van Pode, de ontwikkelaars en internationale designers waarmee we samenwerken, hebben we de bestaande lifestylecollectie verder uitgebreid. Met eigen ontwerpen van Claire en mijzelf, en ontwerpers als Pascal Bosetti (fauteuil Nihan), Kranen/Gille (stoel Crude) en Stephan Veit (tafeltje Tripod). Het is onze taak om de mooiste designs te selecteren en dit zijn stuk voor stuk producten die geweldig goed bij elkaar passen. En waarmee je dus een compleet interieur creëert, inclusief karpetten, kussens, tafeltjes en een eetkamer.’


Melloo, Nihan en Tokai
Een opvallende nieuwkomer is het bankenprogramma Melloo (Roderick Vos). Een heel omvangrijk en compleet banken- en aanbouwprogramma, waarmee je elke denkbare opstelling creëert en je de compositie van je interieur meer dan ooit in eigen hand hebt. Met stevige biezen en een herkenbare ronde zachtheid die veel ontwerpen van Roderick Vos hun uitnodigende karakter geven. Vakkundig afgewerkt en voorzien van een geweldig comfort.

De fauteuil Nihan laat zien hoe slim Claire en Roderick de collectie tot een geheel smeden: het strakke ontwerp van Pascal Bosetti is direct afgeleid van de eetkamerstoel Tokai. Met dezelfde houten schelp aan de buitenzijde en een zachte bekleding aan de binnenkant. Dat maakt combineren heel eenvoudig, maar natuurlijk niet verplicht.

De nieuwe Pode modellen zijn vanaf november 2017 verkrijgbaar in de winkel.

Reacties