Foto: /249969.jpeg

Gelukkig, een puur Hollands woonmerk

Alle meubels van GELUKKIG zijn met liefde bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Alle meubels van GELUKKIG zijn met liefde bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Uitgangspunt van de mensen achter het merk is om alleen die meubels te maken die hun vrienden en zij zelf ook willen kopen. Meubels waar iedereen blij van wordt dus, met gelijk de juiste accessoires erbij waardoor vanzelf een hoogst persoonlijke mix ontstaat. Met alle voordelen van dichtbij huis produceren: je betaalt voor kwaliteit, niet voor overzeese transportkosten en, last but not least, heb je jouw meubels snel in huis.

 

De collectie van GELUKKIG maakt kiezen en combineren gemakkelijk. Geen honderd verschillende banken dus, maar een overzichtelijk aantal goede modellen in 55 kleuren stof die altijd passen bij wat er al aan moois in huis is. Of dat het dressoir uit oma’s erfenis is of de vintage designlamp. Accessoires zijn er ook in overvloed, helemaal afgestemd op elkaar en de meubels. De beste stylist ben je zelf en geen woonkamer wordt hetzelfde met GELUKKIG.
Het woonmoois van GELUKKIG wordt niet alleen gemaakt voor vrienden, maar ook door vrienden. Bevlogen vakmensen dichtbij huis, waarmee direct overlegd kan worden en die aan een half woord genoeg hebben. Of het nu gaat om de ontwerper, de stoffeerder, de vervoerder of de woonwinkel. GELUKKIG doet geen concessies in haar collectie en de productie ervan en kan daardoor veel voordelen bieden zoals een hoge kwaliteit, betaalbare producten en een korte levertijd van 2 a 3 weken.
De collectie van GELUKKIG is vanaf oktober verkrijgbaar via de erkende verkoopadressen. Een actueel overzicht van deze verkoopadressen en informatie over de collectie is te vinden op de website www.gelukkig.nl.

Publicatiedatum: 1 oktober 2010

Reacties