Foto: Anastasius_collectie

Nieuw bij Ten Hulscher: de Anastasius collectie

Geuren en kleuren brengen ons terug naar een bijzondere plek, een mooie gebeurtenis of een dierbare.

Zelfs de alledaagse geur van koffie of vers brood kan voor warme herinneringen zorgen. In de nieuwste collectie van Ten Hulscher stelen vier bijzondere kleuren de show. Zij zijn gebaseerd op hun eigen Anastasius Grand Café, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Een unieke samenwerking die het beste uit twee werelden haalt.

Ontmoet de Anastasius Collectie

Met de komst van de GPF Anastasius Collectie breidt Ten Hulscher haar ruime assortiment hoogwaardig gecoat deurbeslag verder uit. De lijn bestaat uit vier kleuren die in uitstraling én titel een link hebben met grand café Anastasius. Wij stellen u voor – van donker naarlicht: dark blend, bronze blend, mocca blend en champagne blend! Schitterende, rustige kleuren die een statement maken in het interieur.

Stijlvol deurbeslag voor binnen en buiten

Ten Hulscher maakt haar deurbeslag uit de Anastasius Collectie van het solide basismateriaal RVS. Dit metaal wordt afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating met UV-wering. Dedeurklink gaat hierdoor langer mee, wat het  en duurzame optie maakt. Dankzij deze en weersinvloeden. De producten zijn daardoor geschikt voor binnen en buiten.

Meer informatie: www.tenhulscher.nl

Meer van Ten Hulscher bv
Reacties