More is More: Functionals lanceert accesoires voor Ossa

Personaliseer het modulaire systeem met Add-Ons van kurk, leer, stof en staal

11 Oktober 2018

Fan van het Ossa opbergsysteem? Dan heeft Functionals goed nieuws. Er zijn nu vier nieuwe Add-Ons verkrijgbaar om het modulaire systeem volledig naar je hand te zetten. Verander Ossa in een comfortabel bankje met het element van kurk. Gebruik de cognac leren inleg om je mooiste spullen te presenteren. Of kies voor het stoffen deurpaneel om spullen juist uit het zicht te houden. Tot slot zorgen clips van gepoedercoat staal voor een stevige verbinding tussen losse Ossa modules. De Ossa Add-ons zijn vanaf nu verkrijgbaar via Functionals.eu en het netwerk van geselecteerde resellers.

Ossa staat voor maximale flexibiliteit. Het modulaire opbergsysteem van het Duitse design duo GECKELER MICHELS past in iedere ruimte en groeit met de gebruiker mee. Met de Ossa Add-Ons biedt Functionals nog meer vrijheid om een op maat gesneden oplossing te creëren. De accessoires nodigen uit om volop te mixen en matchen. Bovendien komt er geen gereedschap aan te pas. Dankzij de magnetische strips ‘klik’ je het deurpaneel bijvoorbeeld zo in de stalen module.

Favoriete materialen

“Sinds de lancering in 2016 inspireert Ossa gebruikers om een ruimte eenvoudig naar hun hand te zetten. Het systeem doet bij de één bijvoorbeeld dienst als room divider en bij de ander als tv-meubel”, vertelt Simon van Esch, oprichter van Functionals. “Met de nieuwe Add-Ons bieden we nog meer ruimte voor personalisatie. Bovendien zijn de accessoires gemaakt van onze favoriete materialen: kurk, leer, stof en staal. Materialen die niet alleen heel mooi zijn, maar ook een akoestische waarde hebben.”