MOMAA.nl schudt de meubelmarkt op

MOMAA.nl maakt design maatwerk meubilair toegankelijk voor iedereen

04 September 2019

Een duurzaam designmeubel op maat, precies zoals jij hem wilt en binnen jouw budget. Iedereen kan die nu in een handomdraai online bestelle. Nu is er namelijk MOMAA.nl, de webshop die design maatwerk meubilair toegankelijk maakt voor iedereen.

Het bestellen van een maatwerk-kledingkast is nu net zo makkelijk als het bestellen van de inhoud ervan. Dat stellen de oprichters Chiel Slinkman en Dries Schulten. “In een handomdraai kun je bij ons online jouw interieur-wens doorgeven en zetten wij de beste designers en meubelmakers voor je aan de slag,” vertelt Chiel Slinkman. “Van een maatwerktafel tot -dressoir voor je huis of uniek maatwerk voor je bedrijf: geen interieurwens is ons te gek.” Klanten betalen volgens Slinkman nooit meer dan het vooraf opgegeven budget en ook het ontwerp van de designer is gratis. Slinkman: “Je betaalt pas wanneer je akkoord gaat met het ontwerp en bestelt. Vinden we wel net zo eerlijk.”

Het verhaal van MOMAA.nl

Het idee voor MOMAA.nl ontstond bij Slinkman toen hij ging verhuizen. “Mijn vriendin en ik wilden graag onze eigen maatwerkmeubels ontwerpen. Maar dat bleek helemaal niet makkelijk. Zeker niet online. Dat bracht mij op het idee om goede, duurzame maatwerkmeubels toegankelijk te maken voor iedereen. Ik vertelde Dries over het plan en dezelfde dag besloten we MOMAA samen op te zetten.”

Dries Schulten: “Met MOMAA.nl willen we jouw wereld een beetje mooier maken. Samen met ons team van designers en meubelmakers zorgen we ervoor zorgen dat je interieur weer net zo uniek wordt als jij zelf bent.” Daarnaast vinden Slinkman en Schulten duurzaamheid erg belangrijk. “We maken gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen, zodat meubels weer generaties meegaan,” vertelt Schulten. “Ook als jij ze zat bent. Dan kun je ze bij ons kosteloos afleveren en krijgen ze een tweede leven,” vult Slinkman aan.

Feestelijke winactie

Om de lancering te vieren geeft MOMAA.nl twee maatwerkmeubels ter waarde van € 1.000 weg. Mensen kunnen surfen naar MOMAA.nl/win, het Instagram-account volgen en zo kans maken op een eigen droommeubel. De actie loopt tot 15 september.

Reacties