Foto: 2018/Black-Friday-bank-wonen.jpg

Meubelen en accessoires kopen op Black Friday

Je huis inrichten kan erg duur zijn. Voor standaard meubelen als bank, stoelen, eettafel, kasten en salontafel ben je gauw duizenden euro’s kwijt.

Gelukkig kun je het hele jaar door bij diverse woonwinkels profiteren van aanbiedingen. Maar wil je in een dag goed je slag gaan? Koop dan meubelen en woonaccessoires op Black Friday. Black Friday valt altijd op de vierde vrijdag van november. Dat is de dag na Thanksgiving, een Amerikaanse nationale feestdag. Inmiddels is Black Friday ook aan deze kant van de oceaan een fenomeen aan het worden. Blokkeer deze dag dus maar meteen in je agenda.

Welke winkels hebben de beste aanbiedingen?

Een dag heeft maar 24 uur, zo ook Black Friday. Wil je je tijd goed besteden en zoveel mogelijk woonspullen aanschaffen? Kijk dan op de website van Black Friday Nederland om te zien welke winkels meedoen en welke spectaculaire deals ze voor je hebben. Zo kun je van tevoren al beslissen waar je naartoe wilt. Eventueel zou je zelfs voor de bewuste koopjesdag al kunnen gaan kijken en proefzitten. Dat voorkomt dat je in al je enthousiasme de verkeerde keuze maakt. Op Black Friday hoef je dan alleen nog maar ‘die wil ik’ te roepen!

Waarom zijn de aanbiedingen zo groot met Black Friday?

Black Friday is eigenlijk de start van de eindejaarssale. Om op die eerste dag al zoveel mogelijk mensen naar de winkels te lokken, stunten retailers met waanzinnige prijzen. Juist om Black Friday meer aanzien te geven, lopen de kortingen soms wel op tot 80%. Denk je eens in hoeveel dat scheelt op nieuwe meubels. Op duurdere artikelen bespaar je natuurlijk absoluut het meeste geld. Dus je ben je al een tijdje op zoek naar een robuuste, nieuwe bank of een gezellige eettafel? Heb nog even geduld en wacht rustig op die vierde vrijdag van november.

Aanbiedingen online verzilveren

Op wonen.nl zie je dagelijks de mooiste interieurs voorbijkomen. Doe bij ons inspiratie op en bedenk wat jouw huis nog nodig heeft om er net zo fantastisch uit te zien. Ga vervolgens op zoek naar winkels die meedoen aan Black Friday in het wonen overzicht en bekijk alvast de aanbiedingen. Sommige aanbiedingen kun je zelfs van tevoren online verzilveren. Daardoor weet je zeker dat je op Black Friday niet naast jouw favoriete artikel grijpt. Heb je je nieuwe aanwinst in huis en wil je deze vol trots met ons delen? Maak dan je eigen collectie aan op onze site.  

Reacties