Foto: Marja-Middeldorp-geeft-tips-over-schoonmaken-met-soda

Marja Middeldorp geeft tips over schoonmaken met soda

Zorg dat je altijd soda in huis hebt, want je kunt er van alles mee schoonmaken. Marja Middeldorp, bekend van ‘Hoe Schoon Is Jouw Huis?’ legt uit wat.

Kijk voor de vele, praktische soda schoonmaaktips van Marja op www.schoonmakenmetsoda.nl. In instructievideo’s legt ze stap voor stap uit hoe het werkt.

Schoonmaken met soda was vroeger de normaalste zaak van de wereld. Onze moeders en grootmoeders deden niet anders. Maar met de komst van allerlei schoonmaakmiddelen en allesreinigers zijn we een beetje vergeten hoe effectief soda eigenlijk is. In samenwerking met Tricel laat Marja zien wat er allemaal mogelijk is met dit bijzondere schoonmaakmiddel.

Marja geeft online de handigste tips en tricks. Met soda voorkom je kalkaanslag in de wasmachine, kan je de gootsteen ontstoppen, verwijder je groene aanslag op de stoep, reinigen je tegels en de barbecue en nog veel meer. 

Tricel soda

Tricel soda is verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram.

Reacties