Foto: Krasvrije-bureaustoel-wielen-beschermen-de-vloer-van-je-thuiskantoor-1

Krasvrije bureaustoel wielen beschermen de vloer van je thuiskantoor

Intensief gebruik van je bureaustoel kan leiden tot serieuze schade aan je vloer. Tenzij je zorgt voor de juiste vloerbescherming.

Het thuiskantoor is inmiddels niet meer weg te denken. Online vind je allerlei tips om je thuiswerkplek goed in te richten. Waar je weinig over leest is het kiezen van de juiste bescherming voor je vloer. Zonde, want het intensieve gebruik van de bureaustoel kan leiden tot serieuze schade aan de vloer. Tenzij je zorgt voor de juiste vloerbescherming.

Kies de juiste bescherming

Onder een bureaustoel zitten standaard doorgaans harde bureaustoel wielen. Een standaard bureaustoel wiel is vaak niet geschikt voor de vloer waarop het wiel gebruikt wordt. Hierdoor veroorzaken de bureaustoel wielen krassen op de vloer. Om dit te voorkomen kies men er vaak voor om een bureaustoelmat neer te leggen. Dit terwijl je beter kunt kiezen om de bureaustoelwielen te vervangen door een setje krasvrije wielen.

Bureaustoel wielen zijn flexibel in gebruik

Door krasvrije wieltjes onder je bureaustoel aan te brengen kun je de bureaustoel overal in huis probleemloos gebruiken. Met een bureaustoelmat of vloerbeschermer ben je beperkt tot het oppervlak van de bureaustoelmat. Bovendien loop je met een bureaustoelmat het risico naast de mat terecht te komen met je bureaustoel. Hierdoor beschadig je alsnog de vloer.

Een bureaustoelmat kan kleurverschil veroorzaken

Wanneer je bureaustoelmat altijd op dezelfde plek ligt kan er kleurverschil optreden. Wanneer je de vloerbeschermer weghaalt blijkt de vloer op die plek een stuk lichter. Ook bij transparante bureaustoelmatten zal naar verloop van tijd kleurverschil optreden. Met name gietvloeren zijn hier gevoelig voor. Dit risico loop je niet met kwalitatieve bureaustoel wielen.

Bureaustoelwielen zijn voordeliger

Voor de prijs van een vloerbeschermer van een degelijk formaat kun je ook kwalitatieve bureaustoel wielen aanschaffen. Bovendien schaf je de wielen één keer aan en kun je de bureaustoel op elke vloer gebruiken.

Voor een échte oplossing om je vloer te beschermen tegen krassen door je bureaustoel kies je dus voor een setje krasvrije bureaustoel wielen. Hiermee kun je de stoel overal in huis probleemloos gebruiken. Daarnaast wordt je vloer altijd beschermd tegen je bureaustoel. Tot slot is het ook nog eens voordeliger om een setje bureaustoel wielen aan te schaffen.

Meer van Scratch no More
Reacties