Profielfoto van Gerard Keune Meubelen
Gerard Keune Meubelen
Schans 7-11, 1421 BA UITHOORN
maandag
12:00 - 18:00
dinsdag
09:30 - 18:00
woensdag
09:30 - 18:00
donderdag
09:30 - 18:00
vrijdag
09:30 - 18:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Kloostertafel op maat duurzaam recyclet oud eikenhout

Onze kloostertafels op maat worden gemaakt van recyclet duurzaam oud eikenhout met een grove, gemiddelde of nette uitstraling.

Kloostertafels van Gerard Keune Meubelen

Bent u op zoek naar een rustieke eettafel om urenlang aan na te tafelen of een stoer bureau om werk aan te maken? De kloostertafels van Gerard Keune zijn ambachtelijk gemaakt door onze vakmensen. Op maat gemaakt, waardoor ze perfect voldoen aan al uw wensen. Met bijna 50 jaar ervaring maken wij de kloostertafel die uw interieur compleet maakt.

Een kloostertafel op maat gemaakt
Kloostertafels staan bekend om zijn sfeervolle en robuuste karakter. Dankzij hun authentieke uitstraling zien we kloostertafels steeds vaker terug in woonkamers en keukens. Of u nu op zoek bent naar een kloostertafel als eettafel, als ontvangsttafel of een bureau. Bij Gerard Keune Meubelen kunt u een kloostertafel geheel op maat laten ontwerpen. Om de kloostertafel naar wens te krijgen heeft u o.a. de keuze in hout, het soort model, de kolompoten en de afmetingen.

Gerard Keune Meubelen helpt u graag verder als u op zoek bent naar een unieke kloostertafel welke compleet naar eigen wens gemaakt wordt. Neem daarom contact op of kom langs voor persoonlijk advies.

Ruim assortiment met vele mogelijkheden

Gerard Keune Meubelen heeft verschillende modellen in het assortiment opgenomen welke aansluiten op de wensen en behoefte van de klant. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om uw kloostertafel compleet naar uw wensen en ideeën te maken zodat deze perfect in uw interieur past. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kloostertafel die ruimte biedt voor uw gezin? Of zoekt u juist een wat kleinere tafel die niet al te veel ruimte in beslag neemt? De interieuradviseurs bij Gerard Keune Meubelen geven u graag vrijblijvend advies in onze showroom.

 

De kloostertafel, eeuwenlang bij de tijd

Een kloostertafel is een tafel welke al eeuwenlang bekend staat als een authentiek en sfeervol meubel. Met dit stoere en rustieke meubel brengt u automatisch een stukje geschiedenis in huis. Dankzij zijn zware kolompoten en robuuste tafelblad zijn stevigheid en stabiliteit kenmerkend voor de kloostertafel.

De kloostertafel vindt zijn oorsprong als eettafel in het klooster waar men lang en met velen aan kon zitten. Tegenwoordig is deze tafel niet alleen erg geliefd in de eetkamer maar wordt de tafel ook gebruikt om gasten aan te ontvangen of om aan te werken.

 

Accessoires bij een kloostertafel

Naast kloostertafels beschikt Gerard Keune Meubelen over een ruim assortiment aan bijpassende stoelen. Hiermee maakt u de gehele set, bestaande uit een kloostertafel en bijbehorende stoelen, compleet. Zodoende hoeft u niet verder te zoeken om uw eethoek of woonkamer compleet te maken.

Bezoek onze showroom

Wilt u graag uw wensen met ons bespreken of bent u op zoek naar een traditionele kloostertafel? U bent van harte welkom in de ruime en overzichtelijke showroom waar wij u graag helpen bij het vinden van een passende kloostertafel.

Openingstijden
Maandag     12.00 – 18.00

Dinsdag      09.30 – 18.00

Woensdag   09.30 – 18.00

Donderdag  09.30 – 18.00

Vrijdag       09.30 – 18.00

Zaterdag    09.30 – 17.00