hülsta's populaire NEO-wandmeubels in een modern jasje

hülsta's modulaire wandmeubels krijgen een moderne update

09 Oktober 2018
  • Nòg meer flexibiliteit
  • Nieuwe trendkleur en afwerkingen

hülsta's bestverkopende woonkamersysteem NEO krijgt een nieuw jasje! Het immer functionele meubelmerk behoudt het makkelijke design van de wandmeubels, maar geeft het uiterlijk een moderne update. En dat zowel met een nieuwe trendkleur, vernieuwde ontwerpen en afwerkingen: lichter, frisser, nù.

Universele uitblinker

Met NEO haal je multifunctionele wandmeubels in huis, en dat menen we: het is hülsta's meest omvattende gamma. De lowboards, sideboards, vitrines en modulaire eenheden zijn stuk voor stuk beschikbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Zo is de keuze - en dus het ontwerp - volledig aan jou: stapelen, ophangen, losstaand, ...

Het minimalistische woonkamersysteem past trouwens in elk interieur - of in elke kamer - dankzij zijn simpele lijnen, verschillende uitvoeringen en greeploze voorzijdes.

 

Modern samenspel

En die uitblinker krijgt nu dus een update. Nieuwe ontwerpen maken NEO nòg flexibeler.

Ook de luxueuze look wordt verder doorgetrokken. De nieuwe, frisse trendkleur zijdegrijs en afwerkingen in high-gloss of matt zijn helemaal in balans met de schappen in hout of lak. Samen zorgen ze voor een modern samenspel.

Daarnaast blijven de open, glazen compartimenten voor een stijlvol contrast zorgen, zeker in combinatie met de geüpdatete lijn. Zo kan je nog steeds kiezen om je favoriete bezittingen in the spotlight te zetten, terwijl je andere items makkelijk opbergt.

Reacties