Hülsta bekent kleur

De nieuwste collectie is beschikbaar in meer dan 2000 kleuren!

21 Mei 2019

Een interieur uitkiezen kan een moeilijk – en tijdrovend – proces zijn. Baan je maar eens een weg door alle opties, terwijl alles ook nog eens mooi bij elkaar moet passen. Meubelmerk hülsta is je een stap voor: in hun assortiment woonkamers is er voor ieder wat wils. Zo creëren ze steevast modulaire meubels die in verschillende materialen en/of kleuren beschikbaar zijn. Met hun nieuwste collectie FONIS doen ze er ook nog eens een schepje bovenop: die is beschikbaar in meer dan 2000 kleuren.

Silver lining

FONIS is het nieuwste designpareltje van het Duitse meubelmerk. Het elegante design van het woonkamersysteem - bestaande uit wandmeubels en vrijstaande kasten - getuigt van puur vakmanschap. Daarnaast oogt FONIS extra uniek dankzij het zilveren lijnenspel dat door élk ontwerp loopt. Bij de buffetkasten fungeren deze zelfs als onderstel, waardoor ze wel lijken te zweven.

Iedereen interieurarchitect

Alle FONIS kasten zijn trouwens beschikbaar in verschillende modellen, acht standaardkleuren én customizable in meer dan 2000 kleuren. Je ontwerpt als het ware je eigen woonkamer. Greeploze kastdeuren, glazen accentelementen en instelbare LED verlichting maken de gesofisticeerde look van je woonkamer helemaal af.

Urban meets nature

Naast FONIS komt hülsta ook nog met een tweede nieuwe woonkamer. De wandmeubels en vrijstaande kasten van AUNIS hebben een urban en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling. Dit omdat de collectie voornamelijk uit massiefhout bestaat, in combinatie met glazen en gelakte accenten.

In the spotlight

Ook heeft deze collectie een modulair karakter: horizontaal, verticaal, in elkaar overlopend, ... Dit maakt AUNIS ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Dankzij open compartimenten en accentelementen uit glas heb je de kans om bepaalde zaken mooi uit te stallen. Alsook letterlijk in the spotlight te zetten dankzij de subtiele LED-verlichting. Greeploze kastdeuren maken de elegante collectie af.

Meer informatie vind je hier.  

Reacties