Hoe jij betaalbaar een make-over aan je interieur geeft

Eén ding is zeker: je bent helemaal weg van mooie inrichtingen en leuke meubels. Anders kom je natuurlijk ook niet op Wonen.nl.

14 Oktober 2019

Er zijn tegenwoordig erg veel leuke trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en ze volgen elkaar snel op. Wat 5 jaar geleden nog helemaal hip was, is nu uit de mode. Wellicht dat jouw interieur dus wel een make-over kan gebruiken! In dit blog delen we een leuke tip met jou, zodat ook jij jouw huis weer een frisse uitstraling kan geven!

Je meubels opnieuw laten stofferen is de sleutel

Als jij ook hard moet werken voor je geld, omarm je (net als wij) elke bespaartip. Je kunt het geld immers maar één keer uitgeven! Als jij pas geleden een nieuwe stoel of bank hebt gekocht, is deze nu nog niet versleten. Super zonde dus om hem nu al te vervangen. Maar wat als je de stoel/bank niet meer net zo leuk vindt als toen je hem net kocht? Of wellicht ben je gewoon toe bent aan een nieuwe stijl in je woonkamer? Dan is het tijd om je meubels opnieuw te laten stofferen! Dit kost een stuk minder geld dan de aanschaf van een compleet nieuw zitmeubel!

Waarom stofferen de oplossing is

Stofferen is echt een stuk betaalbaarder en zorgt voor een nieuwe, frisse uitstraling van je meubels. Dit is natuurlijk ideaal als je bank versleten is maar kan ook prima wanneer je gewoon toe bent aan een nieuwe stof of kleur. Dit is niet alleen veel goedkoper maar is ook een stuk duurzamer dan het kopen van een nieuw meubel. Zo houd jij meer geld over om ook nog een paar leuke sierkussens en schattige vetplantjes erbij te kopen. Dat maakt jouw interieur make-over echt compleet.

De natuur is je dankbaar

Uiteraard is alleen de buitenste stof -en eventueel de voering- vervangen een stuk goedkoper dan het hele meubel vervangen. Daarnaast kost het natuurlijk ook een stuk minder grondstoffen! Elk meubel dat minder geproduceerd hoeft te worden doordat je meubels langer meegaan, scheelt weer in de CO2 uitstoot. Er is dan namelijk minder productie, minder transport, minder gebruik van grondstoffen en minder afval. Jij bent je carbon footprint dus echt aan het verkleinen!

Ook voor kussens en caravans!

In principe kan alles met een voering en een laagje stof of leer opnieuw worden gestoffeerd. Dit geldt ook voor (boot)kussens of het gehele interieur van je caravan of camper! Je kan er zelfs je eigen naam of bedrijfslogo in laten borduren.

Stoffeerderij Van Viegen

Een goede stoffeerder vinden kan moeilijk zijn. Om je te helpen, raden wij je aan om bij Stoffeerderij van Viegen in Veenendaal een kijkje te nemen. Zij zijn een familiebedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring. Je kunt er dus vanuit gaan dat het daar met de kwaliteit echt goed zit. Kijk maar eens op hun website.

Reacties