Foto: Freistil

Freistil 137: een flexibel & ruimtebesparend wonder

De bank freistil 137 realiseert al je wensen in een verscheidenheid aan functies en vormen zonder veel ruimte in te nemen.

Het is altijd leuker wanneer een bank aan je behoeften voldoet in plaats van dat jij je moet aanpassen aan de bank. De bank freistil 137 heeft bijna net zoveel wendingen als je favoriete Netflix serie. Als je wilt ontspannen, gebruik het dan als een daybed met veel ruimte. Kantel de achterkant wanneer je televisie of een film wilt kijken. Een heerlijk comfortabel bed staat klaar als je wilt slapen of logees hebt. Last but not least wordt freistil 137 een bank wanneer je rechtop wilt zitten. Hele sterke magneten zorgen ervoor dat de verschillende delen stevig tegen elkaar blijven staan en weer even eenvoudig los van elkaar kunnen worden gemaakt. Wat is de volgende stap voor freistil 137? Dat hangt af van hoe de dag of avond verloopt. Wacht maar af!

Ontworpen door kaschkasch

“Over het algemeen worden esthetische compromissen gesloten ten gunste van functie, zegt Schneider. freistil 137 ziet er daarentegen altijd fantastisch uit - en is zowel zeer casual als intuïtief te bedienen. Alle drie de functies zijn gelijk in vorm en esthetiek" Florian Kallus en Sebastian Schneider.

Reacties