Ethnicraft + Notre Monde = 1

Wanneer twee geliefden elkaar trouw beloven, ontstaat er een nieuw hoofdstuk.

05 Januari 2020

Belgische brands Ethnicraft en Notre Monde stappen in 2020 in het huwelijkbootje en vormen zich om tot het nieuwe Ethnicraft. Naast haar massiefhouten meubelstukken, biedt ze een volledige accessoirelijn voor ieder interieur. Niet al te veel verandering, maar wel veel nieuwigheden in petto!

Hand carved, solid wood

Ethnicraft zet met haar tijdloze designs sinds het begin in op een warme en unieke omgeving. Haar meubels worden met zoveel liefde en expertise gemaakt, dat ze in iedere interieurstijl hun plekje weten te vinden. Naast de prachtige soorten hout, zoals natuureik, teak en walnoot, wordt het detailwerk zeer precies met de hand aangebracht. Zo wordt elk stuk origineel in haar ontwerp en heeft ze een eigen verhaal.

Home accessoires
De naam Notre Monde wordt dan wel verleden tijd, maar haar collecties worden verdergezet onder de nieuwe accessoirelijn van Ethnicraft. Van de excentriekste trays tot de meest antieke vloerspiegels. 2020 brengt nieuwe stijlen en nieuwe materialen.

100% Belgisch, 100% linnen

De textielcollectie 'Refined layers' werd warm ontvangen door de Ethnicraft-liefhebbers. Met veel plezier komt er dan ook een tweede lading aan in 2020 die volledig uit linnen bestaat. De kleurtimbres van de nieuwste kussens zijn afgestemd op de eerste reeks om ze met elkaar te kunnen mengen. Een mooie mix van klassiek en modern.

www.ethnicraft.com

Reacties