Ethnicraft Bok Bench: een bank voor elke ruimte & interieur

Ken jij een meubel dat in elke ruimte charisma weet uit te stralen? Ontmoet de veelzijdige Bok Bench van Ethnicraft.

18 Augustus 2021

Het Belgische design meubelmerk ontwierp een alom bruikbare bank die je op elke plek en bij elk interieur kan inzetten. Is het niet als zitbank, dan is het als bijzettafeltje voor planten, boeken of andere accessoires.

Voor elke ruimte

Recht uit de bestseller Bok-collectie mag ook de Bok-bank zich een waardig lid van de tijdloze en veelzijdige meubelfamilie noemen. De Bok-bank past met haar herkenbare ontwerp en solide constructie uitstekend bij de Bok-eettafel, zelfs in combinatie met de Bok-stoelen. Hij staat ook goed alleen, tegen een muur, op de gang of aan het voeteneinde van het bed. Zo blendt de bank zich niet alleen qua design, maar is hij ook multi inzetbaar.

Voor elk interieur

Of de Bok-bank nu terechtkomt in een eclectisch interieur of in een interieur met minimalistische en industriële allures, hij baant zich overal een weg. De luchtige vorm van het iconische ontwerp is simpel, maar elegant waardoor hij bij iedere stijl past. Door het massieve eikenhout in licht of zwart is de Bok Bench een tijdloze voltreffer.

Meer informatie: www.ethnicraft.com

Reacties