Comfort Totaalpakket Alma Creations scoort

Het interieur moet voelen als een eigen jas

24 April 2020

Een bedrijf dat al 27,5 jaar bestaat doet al gauw denken aan een familiebedrijf, dat al die jaren volgens een vast concept producten aanbiedt. Bij Alma Creations zijn het wel de broers Albert en Marco Braspenning die het bedrijf runnen, maar het concept is steeds met zijn tijd meegegaan. In de beginjaren kwamen klanten er voor woningstoffering en gordijnen, maar men kan er nu terecht voor een compleet interieuradvies.

Comfort Totaalpakket

Marco: 'Sinds een paar jaar bieden wij klanten een 'Comfort Totaalpakket' aan. We luisteren goed naar de klanten en adviseren ze bij het realiseren van hun woonwensen, vanaf het moment van het ontwerp tot aan de montage. Denk hierbij aan meubel-, verlichting-, styling- en kleuradvies. Ook het verzorgen van de stoffering, zoals behangen, vloeren leggen, gordijnen plaatsen enz., hoort tot het servicepakket.
Het Comfort Totaalpakket houdt ook in dat wij veel van de extra werkzaamheden uit handen van de klant kunen nemen, zoals het verwijderen en afvoeren van bestaande vloerbedekking en het verplaatsen van meubelen. Maar ook het inschakelen van een netwerk van professionele vaklieden, zoals stukadoors, schilders, elektriciens en timmerlieden. Het grote voordeel hiervan is dat klanten slechts één aanspreekpunt hebben en dat de uitvoering sneller kan plaatsvinden. Klanten waarderen dit, want we ontzorgen ze hiermee. Klanten komen bij ons in de winkel en we spreken ze op locatie. We ontwerpen samen het interieur, op verzoek maken we hiervan 3D visualisaties en we proberen, mede met behulp van een materialen-moodboard, tot keuzes te komen. Hier komen verrassende adviezen uit en dit alles binnen een redelijk prijssegment.

Het bedrijf hecht veel waarde aan een goed advies. 'Het interieur moet voelen als een eigen jas. Dit betekent dat je je een beeld moet vormen van het type klant, luistert naar zijn/haar wensen, rekening houdt met het type woning en samen tot keuzes komt.'

Duurzaam ondernemen

Alma Creations stimuleert duurzaam ondernemen door samen te werken met vooruitstrevende producenten die het principe hanteren dat benodigde grondstoffen volledig hergebruikt kunnen worden.

Meer informatie: www.almacreations.nl

Meer van Alma Creations
Reacties