Breng wat creativiteit naar je woonkamer met MADE.COM

MADE.COM lanceert een aantal nieuwe designs die je woonkamer een kunstzinnige boost zullen geven voor het aankomende seizoen.

27 April 2020

Industriële materialen zoals beton en glas combineren fraai met abstracte vormen en retro kleuren als gebrand oranje en okergeel. Zo ontstaat er een eclectische mix van invloeden waar menig creatieveling jaloers op zal zijn.

Gedurfd, maximalistisch en kleurrijk. Dat is The Curator. Deze trend bestaat uit ronde vormen, decoratieve accenten en abstracte patronen die samenkomen in dynamische ruimtes, waar je creativiteit vrij kan stromen. Kom binnen.

Het fijne van deze trend is dat je helemaal all-out kunt gaan of juist je huidige woonkamer een boost kunt geven met een paar eye-catchers. Neem bijvoorbeeld de Oki glazen bijzettafel. Combineer die met een fluwelen bank in een retro kleur en wat fraaie bloemen en je bent klaar. Of als je echt voor wilt lopen op de rest en hoge ogen wil gooien ga dan voor de Babette salontafel. Dit kunstige design is een perfecte combinatie van industrieel en eigentijds ontwerp en zal iedere woonkamer naar een hoger level tillen. De buren jaloers maken? Yes please.

Meer info: www.made.com

Reacties