Black Friday bij Prominent: kies je eigen korting en profiteer

Black Friday is in aantocht! Ook bij Prominent profiteer je dit jaar weer van mooie kortingen op jouw nieuwe stoel en bank.

17 November 2020

En we gaan dit jaar nog een stapje verder. Je kunt ook profiteren van 50% korting op een gehele set! Zo zit jij er binnenkort comfortabel en stijlvol bij, in jouw nieuwe stoel of bank. Welke korting je kiest, bepaal je helemaal zelf! Je hebt de keuze uit de volgende kortingen:

655,- inruilkorting 

Al ruim 20 jaar staan wij voor ultiem zitcomfort en een prachtig design. Ruil nu je oude stoel of bank in en ontvang 665,- inruilkorting op je nieuwe Prominent zitmeubel! 

50% korting op alle jubileumsets

Voor ons 20-jarig bestaan ontwikkelden we drie stijlvolle jubileumsets waarin optimaal zitcomfort en prachtig design samenkomen. Elke set bestaat uit een bank en één of twee bijzetfauteuils of relaxstoelen. Tijdelijk zijn deze sets verkrijgbaar met 50% korting. Maak je woonkamer compleet.

Tweede stoel voor de halve prijs

Ben je van plan om niet één, maar twee Prominent stoelen te kopen? Kies dan voor deze korting. Wie gun jij ook heerlijk zitten? Je partner, vriend(in) of buurvrouw?

Verzilver je korting tijdens een winkelafspraak

Ook in deze tijden, doen we er alles aan om jou zo veilig mogelijk te laten winkelen. Het is verstandig om alvast een afspraak te maken. Zo ben jij verzekerd van een rustige omgeving om je in alle rust te kunnen oriënteren en je korting te verzilveren. We houden ook een adviseur voor je vrij, deze kan je uitgebreid adviseren en van het beste zitadvies kan voorzien. Je winkelt zo in alle rust en op een veilige manier.

Liever in alle rust thuis oriënteren? Dat kan ook. Deze kortingen zijn ook te verzilveren tijdens een thuisadvies van Prominent.

Openingstijden Black Friday

Je kunt de hele week profiteren van deze Black Friday kortingen. Kom langs in één van onze ruim 40 winkels door het hele land en profiteer: 

  • Dinsdag 24 november t/m vrijdag 27 november: 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 28 november: 10:00 - 17:00 uur
Meer van Prominent Relaxstoelen | Sta-op stoelen | Banken | Fauteuils
Reacties