Foto: Paulmann

Magische kerstdagen

3x sfeervolle verlichting voor binnen en buiten

08 November 2023

De dagen worden steeds korter en dat betekent dat de feestdagen ook steeds dichterbij komen! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het versieren van je huis en tuin, toch? Verlichtingsspecialist Paulmann tipt de mooiste decoratieve LED-verlichting om binnen en buiten een magische kerstsfeer te creëren. 

De ster van de tuin

De ster is een essentieel onderdeel van klassieke kerstversiering. De Plug & Shine-ster is een echte blikvanger. Dit LED-licht in de vorm van een ster is perfect om te laten stralen op je balkon, in de tuin of op het buitenterras. En dankzij het Plug & Shine-systeem is de ster heel eenvoudig te installeren.
Plug & Shine LED-ster €78,95Plug & Shine LED-ster, €78,95

Klassiek lichtsnoer
Is het wel kerst zonder een snoer met lichtjes buiten? Hang er één in de tuin of op het balkon en het magische feestdagengevoel is compleet. De Plug & Shine-lichtketting is een klassiek lichtsnoer met goudkleurig licht. Het snoer is gemakkelijk om balustrades, meubels en planten te wikkelen en geeft direct een sprookjesachtige en romantische sfeer. Het gouden licht is bovendien volledig insectvriendelijk.Het snoer is onderdeel van het Plug & Shine LED-verlichtingssysteem waarmee je met één druk op de afstandsbediening de lampjes bedient. Bovendien kun je met dit systeem makkelijk meer buitenverlichting toevoegen en aan elkaar koppelen. Installeren is heel simpel: de kabels, lampen en accessoires worden gewoon in elkaar gestoken en aangesloten op een stopcontact buiten.

Plug & Shine-lichtkettingPlug & Shine-lichtketting met transformator en kabel, €132,47

Origineel cadeau

Zoek je een mooi en origineel cadeau voor een interieur- of boekenliefhebber? De wandlamp Malena is hartstikke handig dankzij het praktische plankje. Hang ‘m op naast je bed, in de leeshoek of in de gang: De lamp heeft een flexibele, draaibare lampkop met een vervangbare lamp (GU10 lampvoet). Dankzij de spotverlichting is de Malena zeer geschikt als leeslamp. Daarbij heeft de lamp een USB-C aansluiting zodat je apparaten als je smartphone of e-reader kunt opladen. Erg handig als je de lamp ook als nachtkastje gebruikt. De lamp is in wit en zwart verkrijgbaar.
Wandlamp MalenaWandlamp Malena, €102,-

Reacties