string(1) "a"

De 5 voordelen van raamdecoratie op maat

Overweeg je raamdecoratie op maat? Goed idee! Maatwerk raamdecoratie is zeker geen overbodige luxe.

Sterker nog, je profiteert met raambekleding op maat van 5 belangrijke voordelen. En goed nieuws: op maat gemaakte raamdecoratie hoeft helemaal niet duur te zijn. Lees snel verder!

Het luxe gevoel van een perfecte fit

Ken je dat heerlijke gevoel van perfect passende kleding? Iedereen is het erover eens dat bij kleding een – al dan wel of niet – volmaakte snit de outfit maakt of breekt. Maar dat geldt voor raamdecoratie precies zo!

Al heb je de mooiste, populaire raamdecoratie in huis, geheel volgens de laatste trends – als je raambekleding niet de juiste maat heeft, dan oogt het resultaat onaf. Een te smalle fit, overtollig veel stof of een ontoereikende lengte geven stuk voor stuk een goedkoop gevoel.

Het tegenovergestelde is ook waar. Als je raambekleding dankzij de maatwerk pasvorm perfect past, dan geeft dat je raampartijen in een handomdraai een luxe uitstraling.

Maatwerk raamdecoratie, geheel naar eigen smaak

Over uitstraling gesproken... Trendy, modern, klassiek of juist tijdloos? Wat je woonstijl ook is, met raamdecoratie op maat kun je je raambekleding geheel naar eigen smaak samenstellen.

Natuurlijk kies je zelf het type raamdecoratie. We leveren diverse soorten raamdecoratie: jaloezieën, rolgordijnen, dakramen-raamdecoratie op maat, plisségordijnen en shutters maar ook horren. Vervolgens bepaal je ook zelf het materiaal en de kleur. Je kunt daarbij kiezen uit talloze kleuren en afwerkingen. Om op je gemak te bekijken welke optie het beste aansluit bij jouw interieur, kun je vrijblijvend gratis kleurstalen bij Topjaloezieën.nl aanvragen.

Volledige privacy met raambekleding op maat

Maatwerk raamdecoratie wordt nauwkeurig geproduceerd, speciaal voor jouw ramen. Je raambekleding sluit daardoor naadloos aan op je ramen, letterlijk. Dit betekent dat er geen onbedoelde kiertjes en gaten overblijven voor ongewenste gluurders.

Optimale verduistering voor een goede nachtrust

Het gebrek aan ongewilde spleetjes komt je nachtrust ook ten goede. Met raamdecoratie op maat minimaliseer je het aantal kieren dat licht doorlaat. De ene soort raambekleding laat van nature meer licht door dan de andere, ook in het geval van maatwerk. Voor een optimale verduistering kun je het beste kiezen voor rolgordijnen met zijgeleiding in een verduisterende stof.

Raamdecoratie op maat: in 1 keer goed

Denk je aan gemak, dan komt kant-en-klare raamdecoratie misschien als eerste in je op. Het klinkt misschien handig, maar met raambekleding in standaardmaten is de kans groot dat je je nieuwe raamdecoratie hier en daar moet (laten) aanpassen voor een perfecte fit. Misschien moet je zelfs een paar keer op en neer naar de winkel.

Met raamdecoratie op maat heb je hier geen last van. Je voert de exacte afmetingen van je ramen in, wij zorgen voor de rest. Heb je hulp nodig bij het inmeten of ben je bang om meetfouten te maken? Topjaloezieën.nl kom je graag tegemoet met hun (gratis) inmeetservice.

Meer van Topjaloezieen.nl
Reacties