Foto: SostreneGrene-HotelWebsite-WonenNL

KRIJG EEN LUXUEUS HOTEL GEVOEL THUIS MET SØSTRENE GRENE

Breng harmonie in het interieur. Combineer zachte kleuren en textiel met riet en keramiek om het karakter van een kamer uit te dagen en samen te brengen.

04 Februari 2023

Er gaat niets boven het gevoel van na een dag reizen en sight-seeing een mooie hotelkamer binnen te stappen. Om vervolgens te genieten van de ontspannende sfeer, de luxueuze sereniteit en de tijd om tot rust te komen. Waarom zou u dit gevoel thuis niet opnieuw creëren?

Met de nieuwe collectie van Søstrene Grene wordt u uitgenodigd om een harmonieuze omgeving te creëren voor het dagelijks leven met de zachte kleuren van het seizoen, interessant keramiek, rieten details en zacht textiel.

In de selectie vindt u nieuwe producten voor de keuken, slaapkamer en woonkamer om van elke ruimte in huis een oase van rust te maken. Ook zijn er volledig nieuwe producttoevoegingen aan het assortiment, Søstrene Grene introduceert namelijk lichte gordijnen en een prachtig hoofdbord.

Laat u inspireren om ruimte te maken voor reflectie, dromen en ontspanning met de nieuwe producten van Søstrene Grene.

Ontdek meer in de beeldbank: https://press.sostrenegrene.com/download/image-bank-new-collection-room-to-dream2023/
Wachtwoord: 12bw:z%hLEilIjpN^1B!s>wN

De getoonde producten zijn vanaf donderdag 2 februari 2023 te koop in de winkels en online op de webshop. Alle producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Reacties
Anderen bekeken ook