Foto: mastenbroek

Kleurrijke interieur geschenken voor kerst

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt designer Karin Mastenbroek spiegelende interieur- en mode accessoires.

10 December 2023

Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins. Grafisch en speels; designed to make you smile.

Liefde & lasers
De kleurrijke spiegelende designs zijn eyecatchers en statement pieces voor zowel je interieur als outfit. De ontwerpen bestaan uit vele verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet.

Let’s play 
De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden, die een glimlach op je gezicht toveren.

Spelen met licht
Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert het licht wat prachtig gekleurde schaduwen creëert waardoor de ontwerpen gaan ‘leven’ en interactief worden. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht, echte blikvangers dus.

Info
De accessoires van La Miséto zijn online te bestellen op www.lamiseto.com en verkrijgbaar bij meer dan 45 verkooppunten in binnen- en buitenland.

ww.lamiseto.com

Reacties