Foto: hisense

Kijk het EK in grootse stijl op een Mini-LED TV

Hisense lanceert TV’s waar je U tegen zegt: de U6, de U7 en de U8

17 Juni 2024

De nieuwe TV's van Hisense zijn uitgerust met Mini-LED technologie, wat een ongekend aantal minuscule LED-lampjes combineert voor helderder beeld, beter contrast en levendigere kleuren dan traditionele LED TV's. Ter vergelijking: een normale LED-lamp heeft het formaat van een T-shirt knoop, die van een Mini-LED van een rijstkorrel. Dit EK-seizoen lanceert Hisense drie nieuwe modellen: de U6, de U7 en de U8.

De afgelopen jaren zijn TV's groter geworden, en Hisense biedt nu modellen van 32 tot 100 inch (81 tot 279 cm) zodat er voor iedere woonkamer een gepast model is. Als officiële partner van UEFA EURO 2024™, geeft Hisense sportfans in juni en juli de kans om de toptechnologie thuis of op kantoor te ervaren. Nooit meer een witte streep in het beeld als de voetbal over het veld vliegt en je ziet oranje zoals oranje moet zijn.

Modeloverzicht

  • U8 : Gericht op film fans die films in de laatste Hollywood technologieën willen kunnen kijken, beschikbaar in 65 en 75 inch.
  • U7 : Perfect voor voetbalfans tijdens het EK, beschikbaar in 55, 65, 75 en 100 inch.
  • U6 : Instapmodel in de Mini-LED ULED categorie, beschikbaar in 50, 55, 65 en 75 inch.

Hisense U6 – Gamen en film kijken

De Hisense U6 Mini-LED is een betaalbare Mini-LED TV die ideaal is voor zowel gamen als filmkijken, met functies zoals Dolby Vision HDR, Dolby Atmos, en Hi-View Engine voor verbeterde visuals en geluid. Dankzij de Quantum Dot Plus technologie zijn de kleuren levendiger dan ooit. Het model varieert in grootte van 50 tot 75 inch (189cm) en Game Mode PLUS zorgt voor een vloeiende game-ervaring, terwijl Filmmaker Mode en AI Sports Mode respectievelijk filmliefhebbers en sportfans aanspreken. De U6 is ook energiezuinig en oogvriendelijk, met gemakkelijke bediening via Hisense Voice Remote en het aanpasbare VIDAA besturingssysteem.

Hisense U7 – Alsof je in het stadion bent

Hisense onthult de Mini-LED PRO U7N TV, speciaal ontworpen voor gamers en sportliefhebbers, net op tijd voor de UEFA EURO 2024™. Beschikbaar in schermformaten tot 100 inch (circa 222 cm) , biedt de U7N superieure duisternis en helderheid dankzij Mini-LED-technologie. Met Hi-View Engine PRO en Total HDR Solution optimaliseert hij elk frame voor levendige details. De 144Hz Native Panel en AI Sports Mode zorgen voor uitzonderlijke helderheid voor sport en gaming. Dankzij Dolby Vision HDR en Dolby Atmos heb je een geluidservaring zoals in de bioscoop terwijl de ingebouwde subwoofer de bas verbetert. De TV heeft handsfree spraakbediening, een afstandsbediening op zonne-energie en het VIDAA-besturingssysteem voor toegang tot gepersonaliseerde content.

Hisense U8 – Een nieuw tijdperk van entertainment

Dankzij Mini-LED PRO-technologie heeft de U8N helderdere en duidelijkere beelden. Technologieën zoals IMAX Enhanced, Dolby Vision en Filmmaker Mode zorgen voor een bioscoopervaring. Hi-View Engine PRO en Total HDR Solution optimaliseren elk frame voor levendige beelden en garanderen compatibiliteit met de belangrijkste HDR-formaten voor optimale helderheid en diepe contrasten. De IMAX Enhanced certificering levert meeslepende audiovisuele beelden, terwijl Hi-Concerto zorgt voor rijke audio. Gamers zullen de 120Hz Ultra Motion Mode en AI Sports Mode waarderen voor soepel gamen en kristalheldere sportweergave. Met handsfree stembediening en een zonne-energie afstandsbediening biedt de U8N gemakkelijke bediening en duurzaamheid. Het VIDAA-besturingssysteem biedt toegang tot gepersonaliseerd entertainment.

Reacties