Foto: GB_kerst

Kerst met Graham & Brown

Elk jaar wordt het moeilijker om creatief te blijven met de steeds veranderende trends.

29 November 2023

Als we vooruitkijken naar de feestdagen, denken we vaak aan de kerstversiering. Elk jaar wordt het moeilijker om creatief te blijven met de steeds veranderende trends. Met dat in gedachten wijkt Graham & Brown dit jaar af van het traditionele kerstkleurenpallet, rood, wit en groen, en kiest een aantal alternatieve manieren.

James Greenwood, Interiors Expert bij Graham & Brown: "Wij zijn dol op decoreren met Kerst! Deze tijd van het jaar is bijzonder sociaal en we maken ons huis graag zo uitnodigend mogelijk voor familie en vrienden. Je kunt de perfecte omgeving creëren voor een gastvrije, gezellige en vrolijke sfeer.”

Hier volgen drie kerststijlen:

JACK FROST 
De eerste kerstlook van Graham & Brown is het matblauwe interieurontwerp voor de minimalistische Scandi-minnende interieurexperts. Deze look is favoriet bij minimalisten, maar werkt ook goed voor degenen die houden van Scandi interieurs met mat wit en aardse neutrale tinten voor een ingetogen elegante sfeer. Deze look creëert in alle kerstdrukte een rustige oase.

Zest of Christmas

ZEST OF CHRISTMAS
De tweede look is een ontwerp uit het archief. Kerstmis staat synoniem voor vreugde en we willen dat onze interieurs dat vrolijke gevoel opwekken voor onszelf en onze gasten. Dit is een leuke en speelse manier om het interieur op te frissen en om de stemming te verbeteren, terwijl je ook een ruimte creëert die het hele jaar door kan worden gebruikt. Dit doen we met behang, verf en decoraties. Het is misschien geen traditionele look voor Kerstmis, maar het is zeker een manier om deze feestdagen wat levendigheid en plezier in huis te brengen.

House Envy

HOUSE ENVY
De laatste look maakt gasten groen van jaloezie. Groen is een hoofdbestanddeel van Kerstmis, maar deze intens gekleurde woonkamer creëert een perfecte ruimte voor een glamoureuze avond vol feestelijkheden. De diepgroene muren en het zachte meubilair creëren een rustgevende, eigentijdse ruimte. De gouden en lichte houten accenten tillen de ruimte naar een elegante verfijning. 

Verkoopprijs vanaf € 95,- per rol. 

www.grahambrown.com

Reacties