Profielfoto van BlueSolid
BlueSolid
Website
Tolbertervaart 1A, 9356 VD Tolbert
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 16:00
woensdag
10:00 - 16:00
donderdag
10:00 - 16:00
vrijdag
10:00 - 16:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Katalysator voor pelletkachel (geurloos stoken): Pellet-ABC

Maak je buren blij met een katalysator voor je pelletkachel. Door middel van de katalysator kun je geurloos stoken, de buren ruiken geen rook meer. Geen overlast, geen schuldgevoel: super!

Maak je buren blij met een katalysator voor je pelletkachel. Door middel van de katalysator kun je geurloos stoken, de buren ruiken geen rook meer. Geen overlast, geen schuldgevoel: super!

Katalysator pelletkachel: Pellet-ABC

  • Houtkachels zorgen voor overlast en stank in de buurt, buurtbewoners klagen daarover
  • De autonoom brandende pelletkachels zijn gelijk al veel schoner en buurtvriendelijker
  • Met een katalysator maak je buren helemaal, 100%, blij: 0% geurhinder, 0% overlast

Koolwaterstoffen houtkachel

Houtkachels stoten relatief veel schadelijke stoffen uit. Koolwaterstoffen bijvoorbeeld. Die koolwaterstoffen bevatten ook polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK’s). Zulke PAK’s kunnen kanker veroorzaken. Je kunt je voorstellen dat de buren boos worden.

Koolwaterstoffen pelletkachel

Er zit een gigantisch verschil in uitstoot van koolwaterstoffen tussen houtkachels en pelletkachels. Het gaat bij een nieuwe generatie pelletkachel zónder katalysator maar om enkele milligram. En als je de katalysator toepast in je pelletkachel? Nagenoeg nul!

Nieuwe generatie pelletkachel

De katalysator is gemaakt om schonere pelletkachels van de nieuwe generatie nóg schoner te maken. Het gaat om moderne pelletkachels als de NextGen, NextWoody en NextElite. Deze drie kachels worden dan ook massaal aangeschaft als vervanger van de vieze houtkachel.

De sfeer van een houtkachel

Dat mensen massaal overstappen ligt niet alleen aan de Pellet-ABC. De houtblokken van WoodFriend spelen evengoed een rol. Dankzij dat hoogwaardige decoratiehout heeft de pelletkachel de sfeer van een houtkachel. En die sfeer is nog altijd bijzonder aantrekkelijk. Zo kun je met een pelletkachel dezelfde sfeer behouden en toch veel schoner stoken.

Filter pelletkachel, betekenis ‘Pellet-ABC’

De ‘ABC’ is een afkorting van After Burning Catalysator. Deze katalysator heet Pellet-ABC omdat het de eerste katalysator voor pelletkachels is. Je kunt de katalysator zien als een soort ‘filter’ voor je pelletkachel. Je heft geurhinder op, je maakt je buren blij met een geurloze pelletkachel. Houd het ‘filter’ regelmatig onder de kraan voor de simpele schoonmaak.